Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem számít csúsztatásnak azt...

Nem számít csúsztatásnak azt mondani, hogy a legnagyobb napilap szűnt meg? Hiszen alig 1000 darab fogyott belőle/nap. (havi 30 ezer)

Figyelt kérdés
2016. okt. 9. 12:08
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Ha a bulvárt nem számítjuk akkor a kijelentés teljesen jogos. Más nem bulvár napi lapnak még ekkora eladási száma sincs. Ajánlom a Metropol után olvasásának, érdekes, hogy ott előre betudták jelenteni, mikor lesz az utolsó megjelenés."

A metropol azért kevésbé szalonképtelen. Nekem mondjuk tuti égne a pofám népszabival sorba állni a kasszánál, nem is hirdetnék benne.

2016. okt. 9. 13:38
 22/33 anonim ***** válasza:
5%

# 20:

"Esetleg egy kis fenyegetést tegyek bele?"

Mondjuk Lázár János bejelenthetné a csütörtöki kormányinfón, hogy már vizsgálják, hol volt a legmagasabb a Népszabadság előfizetőinek száma, és oda betelepítenek néhány ezer migránst.

2016. okt. 9. 13:42
 23/33 anonim ***** válasza:
6%

Amit aztán nem vállalnak, mert oké, jöhetnek, de ide ne hozzák :D

A nagy elfogadó liberálisok :D

2016. okt. 9. 13:49
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

"Amit aztán nem vállalnak, mert oké, jöhetnek, de ide ne hozzák :D

A nagy elfogadó liberálisok :D"

Na és te a hazadba miért nem fogadsz be határontúli magyarokat?

2016. okt. 9. 13:53
 25/33 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem mondjuk tuti égne a pofám népszabival sorba állni a kasszánál, nem is hirdetnék benne."

Hát valószínűleg nekem is égne a pofám egy csomó olyan dologtól, amit te csinálsz.

Hirdetéseidnek meg ajánlom a Magyar Időket, annál jobbat nem találsz.

2016. okt. 9. 14:19
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

#20, #23 XD

Én egyszer viccből vettem egy Népszabit...

2016. okt. 9. 14:39
 27/33 anonim ***** válasza:
86%

"Én egyszer viccből vettem egy Népszabit..."

Jó hát én is elolvastam az első Magyar Idők, mert nem hittem van még hova süllyedni színvonalban. Mondjuk a népszavazás előtt kiküldök lapoknál viccesebb még nem olvastam az életemben.

2016. okt. 9. 14:48
 28/33 A kérdező kommentje:
most amúgy csak azért fikázod a magyar időket itt (gotland haveroddal), mert személyes sértésnek érzed, hogy egy balos lapot ekézünk a kérdésben?
2016. okt. 9. 20:51
 29/33 anonim ***** válasza:

Nem, hanem nevetségesnek találtam az első számban arról írnak, hogy milyen csodás körülmények között menekült meg egy magyar házaspár a tengerparti mészárlásból és mindez csak azért, mert szeptemberre volt befizetve a nyaralás, bár lehet velem van a gond, hogy nem ilyen hírekre vagyok kíváncsi. Remélem egyszer nekem is megírják majd, hogy én azért éltem túl a 9/11 és londoni terrortámadást, mert 2016-ban utaztam ezekbe az országokba.

A hirdetésnél meg azért kellett ezzel reagálnom, mert felmerült, hogy miben nem hirdetnél. Azért fontos megjegyezni, hogy az ilyen kijelentéshez ismerni kellene a célközönséget is, viszont a Népszabadságnál legalább van egy irány szám, amiből tudjuk, hogy hány embert érhetünk el körülbelül a hirdetéssel. Ezzel szemben a Magyar Időknél semmilyen példányszám adat nem elérhető, így megbecsülni sem lehet, hogy hány emberhez jutna el az adott hirdetés.

"Nem hallottam még cégről, akik két évre előre bejelentették volna, hogy na akkor napra pontosan mikor fognak csődöt jelenteni"

Innen pedig, még mindig érdekelne, hogy honnan van olyan információt, hogy csődeljárás indult az adott cég ellen.

2016. okt. 9. 22:14
 30/33 A kérdező kommentje:
hát jó... és hogy jutott ez eszedbe a kérdésről?
2016. okt. 9. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!