Nem számít csúsztatásnak azt mondani, hogy a legnagyobb napilap szűnt meg? Hiszen alig 1000 darab fogyott belőle/nap. (havi 30 ezer)
valóban keveslettem volna egy 500 darabos eladást, annyiért a nyomdagépet nem indítják el valóban
heti 30000 ezer az napi 6000
az sokkal jobban hangzik?
A kérdező kedvéért a lényeg:
NAPONTA ÁTLAGOSAN NEM PEDIG HETENETE
Jó, veszteséges volt.
De akkor mégis miért minden előzetes bejelentés nélkül zárták be? A szerkesztők velünk egyidőben tudták meg, hogy kirúgják őket.
Gyanúsan gyorsan történik minden.
"De akkor mégis miért minden előzetes bejelentés nélkül zárták be?"
Nem hallottam még cégről, akik két évre előre bejelentették volna, hogy na akkor napra pontosan mikor fognak csődöt jelenteni. Megszületik egy vezetőségi döntés és kész.
"Nem hallottam még cégről, akik két évre előre bejelentették volna, hogy na akkor napra pontosan mikor fognak csődöt jelenteni"
És ez nem csúsztatás?
Ha a bulvárt nem számítjuk akkor a kijelentés teljesen jogos. Más nem bulvár napi lapnak még ekkora eladási száma sincs. Ajánlom a Metropol után olvasásának, érdekes, hogy ott előre betudták jelenteni, mikor lesz az utolsó megjelenés.
Jó, akkor legyen:
Orbán összefosta magát a Népszabadságtól, ami ugye eddig soha nem volt kormánykritikus, de most másképp volt és emiatt most be is zárják, azonnal, a nép szócsövét felszámolják, pedig még múlthéten minden háztartásban ott volt.
Igaz, hogy ebből semmi nem igaz, de legyen.
Így jó?
Esetleg egy kis fenyegetést tegyek bele?
Vagy valami jó baloldali ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!