A kormány új "megüzentük Brüsszelnek" reklámja, csak engem bosszant?
Még mindig az adófizetők pénzét költik feleslegesen. Mikor ezer jobb, fontosabb dologra is költhetnék azt a pénzt. Ráadásul vicc az egész. Hisz, csak a magyarok látják, Junkerék nem :D
Felháborít amit mostanság a kormány csinál.
Korábban pedig nem volt gond a kormánnyal, de amit most "bevándorlás politikának" neveznek az szégyen.
Erre csak egy régi dalszöveg jutott eszembe:
"Tanulj meg fiacskám komédiázni, mert minden, minden csak komédia!"
Szerintem felesleges itt az otthon maradottakról vitatkozni, mert minden embernek más a története és az oka. A választás lezajlott, a számokat ismerjük.
A probléma ott kezdődik, hogy úgy magyarázzák az eredményt, hogy a kampány legelején teljesen más számított és folyamatosan változtatták a lényeget.
Ennél rosszabb, már csak az volt, mikor behozták az EU csatlakozási szavazással kapcsolatos párhuzamot. Persze nagy siker, hogy többen szavaztak most, viszont az elfelejtették, hogy a szavazatra jogosultak száma is nagyobb volt most és annak a tükrében már nem lesz olyan fényes ez a siker.
12#
Ezt mire érted?
Azért 3.3 millió ember szava nem kevés. Ezt így - vagy úgy figyelembe kell venni.
Eljut ez Junckerhez is - megérti ő, már amikor józan.
"Azért 3.3 millió ember szava nem kevés. Ezt így - vagy úgy figyelembe kell venni."
Nem kell és nem is fogják figyelembe venni, mivel totál demagóg volt a kérdés és ezt mindenki tudja. Kb mintha egy ovodastol megkerdezed: akarsz pofont kapni? Igen vagy nem? Jééé, 98% nemmel szavazott!
Jobban jártak volna, ha korrektebbul fogalmazzák meg a kérdést, és úgy nyernek, mégha kis többséggel is, mint így. Ez a népszavazás, ebben a formában, Brüsszellel szemben semmilyen fegyvert nem ad a fidesz kezébe. Csak belpolitikai bohóckodasnak volt jó. De az érvénytelenség miatt még nem is jöttek ki túl jól belőle.
Nem csak téged bosszant.
Egyébként Orbánékat külföldön körberöhögik a 40%-os részvétellel.
Ezt a hatalmas pofáraesést csak itthon tudják "sikerként" elkönyvelni, külföldön a "kudarc", "bukás" kategória.
Szánalmas.
"Nem kell és nem is fogják figyelembe venni, mivel totál demagóg volt a kérdés és ezt mindenki tudja. Kb mintha egy ovodastol megkerdezed: akarsz pofont kapni? Igen vagy nem? Jééé, 98% nemmel szavazott!"
hát én minden esetre nem bojkottálnám a kérdést lesz ami lesz alapon
Orbán Viktor azt üzente,
Migránsokat nem enged be!
Mivel ingyen nincsen semmi,
Államkötvényt kell csak venni.
Háromszázezer dollárért tiéd a Haza!
Az utolsó sor eltévedt.
Ha meg nincs lé, hazamenni. Talán ez jobban rímel.
"hát én minden esetre nem bojkottálnám a kérdést lesz ami lesz alapon"
És mint tudjuk, nem lett semmi. Csak az ablakon kidobva kb 15-20 milliárd Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!