Miért nem vonja meg Brüsszel azonnali hatállyal a Magyarországnak utalt uniós pénzeket?
"Nem csak a korrupció miatt, hanem már önmagában azért is meg kéne vonni amiért orbán szembemegy Európával és a józan ésszel."
Azért mert az EU nem olyan mint Magyarország, hogy "ha szmbeszállsz velem akkor ellehetetlenítelek, kinyírlak stb".
Az EU egy civilizált szervezett ahol a jog az úr, nem a különböző hatalmi ambíciók.
Egyébként a korrupció miatt van esély arra, hogy felfüggesztik a támogatásokat. Köszi Fidess, köszi Orbán, hogy ennyit loptok mocskos tolvajok.
Na ez egy nagyon jó kérdés.
Ha én döntenék a témában, akkor tuti nem adnék Orbánnak egy forintot sem, hogy aztán a haverjai bankszámláján kössön ki vagy éppen arra költse, hogy engem szidjon.
"Mitől lenne náci a Fidesz? Miért náci az aki nem akar arabokat meg afrikaiakat az országba?"
Attól náci a Fidesz, hogy pont olyan önkényuralmat épít, mint a nácik.
Lassan már ott tartunk, hogy a fideszes hívek személyesen fogják agyonverni azt, aki rosszat merészel mondani a Führerükről.
Ez szerintem eléggé náci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!