Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "NEM" -el szavazók! Nem...

"NEM" -el szavazók! Nem érzitek átverve magatokat?

Figyelt kérdés

Orbán hivatalosan is elismerte, hogy a jelenleg 1294 menekült befogadásáról szóló kvótarendelet érvényes, mivel azt az alkotmánymódosítás előtt fogadták el. Az alkotmány módosítása csak a JÖVÖBENI kvótákra vonatkozhat.

Csak nekem tűnik úgy, hogy ezt nem közölték a szavazókkal?

Nem érzitek átverve magatokat?

2016. okt. 4. 22:34
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
48%
10#, akkor egyszerűbb lett volna arról szavazni és nem egy hazugságról kiírni egy kérdést.
2016. okt. 5. 09:34
 12/21 anonim ***** válasza:

"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Nem, nem akarom. Sem most, sem a jövőben, Mi itt a hazugság?

2016. okt. 5. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert nincs semmiféle EU-s kötelező betelepítés. A kvótarendszer a menekültek adminisztrációjára vonatkozik, amit a dublini rendszer felváltására vonatkozott, hogy a többi ország levegye a terhet a határmenti országokról.
2016. okt. 5. 09:53
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mivel több (tíz) millió menekült készül Európába, könnyen lehetnek még kötelező kvótaelképzelések.

Nem én kezdeményeztem a népszavazást, ha meg már volt, elmentem és a fenti kérdésre nem mondhattam mást mint nemet.

Most mondjak igent? Nem létezik.

Ne menjek el? Hogy Gyurcsánynak hízzon a mája? Még az kéne.

2016. okt. 5. 09:57
 15/21 anonim ***** válasza:
#2 feltétlen Fidesz hitedet nem szeretném megzavarni, a többiek miatt említem: az EU-ban, mint mindenütt egyfajta hierarchia van. Jelen esetben a kormányfők tanácsát nem helyettesíti a belügyminiszterek tanácsa, az utóbbi - jogilag - az előzőnek van alárendelve. Csak, ahogy mindenütt, itt is szétválik a döntési és végrehajtási mechanizmus. De jogilag a helyzet egyértelmű. Orbán hazudik!
2016. okt. 5. 10:10
 16/21 anonim ***** válasza:

Az EU-nak ebben nincs beleszólása, és nem is lesz. Azt csak a sötétebb jobboldaliak képzelik, hogy ez egy zsidó rendőrállam, ami ilyeneket megtehet, de a legtöbben az EU működésével, de még a legegyszerűbben lerajzolható képletével sincsenek tisztában.

Az EU lakossága 500 millió, hiába riogatsz >20 millióval (akkor Szíriában ki marad?), a reális évi maximum 2 millió ember kérelmét elbírálni viszonylag könnyű, így Magyarországnak 1000 ember kérelmét kell elbírálni és ha úgy esik, akkor az összeset vissza lehet utasítani. Ahogy Magyarország eddig is tette.

2016. okt. 5. 10:11
 17/21 anonim ***** válasza:
48%

5-nek igaza van!

Akkor a EU-s képviselőinket nyugodtan lehet meneszteni, ha ennyire nem képesek képviselni a magyar érdekeket. Ne csak akkor döngessék a mellüket, amikor jön a lóvé...

Pontosan, mint az átlagmagyar: határtalan jogok, nulla kötelesség... ez így nem megy.

2016. okt. 5. 11:21
 18/21 anonim ***** válasza:
17#, ennek mondjuk az az oka, hogy alig 2 millióan mentek el EU képviselőt választani. Szóval nem őket kell meneszteni, teljesen jogosan vannak ott, ahol, csak mi szartunk bele.
2016. okt. 5. 11:23
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

15 milliárd forint volt a kampány.

Több mint az angliai EU ból kilépősnél. Több mint mint amit évente a szociális rendszerbe költenek el.

Ez nélkül is lehetett volna Alaptörvényt módosítani. Ez arra volt, h a FIDESZ 15 milliárdot belepumpált a sajtó, kampány cégeidbe.

Ennek az országnak így vége lesz.

2016. okt. 5. 13:16
 20/21 anonim ***** válasza:
73%

"Ne menjek el? Hogy Gyurcsánynak hízzon a mája? Még az kéne."

Azért nem minden fekete-fehér. Nagyon sokan voltak, akik távol maradtak, de nem azért mert szimpatizálnának Gyurcsánnyal, vagy egyáltalán a baloldallal.

2016. okt. 5. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!