"NEM" -el szavazók! Nem érzitek átverve magatokat?
Orbán hivatalosan is elismerte, hogy a jelenleg 1294 menekült befogadásáról szóló kvótarendelet érvényes, mivel azt az alkotmánymódosítás előtt fogadták el. Az alkotmány módosítása csak a JÖVÖBENI kvótákra vonatkozhat.
Csak nekem tűnik úgy, hogy ezt nem közölték a szavazókkal?
Nem érzitek átverve magatokat?
"Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"
Nem, nem akarom. Sem most, sem a jövőben, Mi itt a hazugság?
Mivel több (tíz) millió menekült készül Európába, könnyen lehetnek még kötelező kvótaelképzelések.
Nem én kezdeményeztem a népszavazást, ha meg már volt, elmentem és a fenti kérdésre nem mondhattam mást mint nemet.
Most mondjak igent? Nem létezik.
Ne menjek el? Hogy Gyurcsánynak hízzon a mája? Még az kéne.
Az EU-nak ebben nincs beleszólása, és nem is lesz. Azt csak a sötétebb jobboldaliak képzelik, hogy ez egy zsidó rendőrállam, ami ilyeneket megtehet, de a legtöbben az EU működésével, de még a legegyszerűbben lerajzolható képletével sincsenek tisztában.
Az EU lakossága 500 millió, hiába riogatsz >20 millióval (akkor Szíriában ki marad?), a reális évi maximum 2 millió ember kérelmét elbírálni viszonylag könnyű, így Magyarországnak 1000 ember kérelmét kell elbírálni és ha úgy esik, akkor az összeset vissza lehet utasítani. Ahogy Magyarország eddig is tette.
5-nek igaza van!
Akkor a EU-s képviselőinket nyugodtan lehet meneszteni, ha ennyire nem képesek képviselni a magyar érdekeket. Ne csak akkor döngessék a mellüket, amikor jön a lóvé...
Pontosan, mint az átlagmagyar: határtalan jogok, nulla kötelesség... ez így nem megy.
15 milliárd forint volt a kampány.
Több mint az angliai EU ból kilépősnél. Több mint mint amit évente a szociális rendszerbe költenek el.
Ez nélkül is lehetett volna Alaptörvényt módosítani. Ez arra volt, h a FIDESZ 15 milliárdot belepumpált a sajtó, kampány cégeidbe.
Ennek az országnak így vége lesz.
"Ne menjek el? Hogy Gyurcsánynak hízzon a mája? Még az kéne."
Azért nem minden fekete-fehér. Nagyon sokan voltak, akik távol maradtak, de nem azért mert szimpatizálnának Gyurcsánnyal, vagy egyáltalán a baloldallal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!