Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikra szavaztam mert...

Jobbikra szavaztam mert egyetértek a programjukkal, miért is vagyok náci fasizta kirekesztő?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 24. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Ilyet Lendvai"sopánka" Ildikó szokott csak nyilatkozni!Én nem tekintek annak egyetlen Jobbikost sem,mert mig ők az ország érdekeit nézik,a szoci szavazók csak bálványimádók és elvakultak,de nagyon...
2010. ápr. 24. 21:53
 12/22 anonim ***** válasza:
Azért, mert a cenzorasszony azt mondta! :)
2010. ápr. 24. 21:55
 13/22 A kérdező kommentje:

"Részvétem, de azért túléled, hogy lenáciztak, ugye? :("

nem

mert én se támadok másokra kirekesztő jelzőkkel

2010. ápr. 24. 21:59
 14/22 A kérdező kommentje:

"Ilyet nem szoktak ártatlan(!!!!) Jobbikosoknak írni. Ne légy provokátor."

de én egy szimpla jobbik szavazó vagyok és egyetértek a programjukban leírtakkal

nem vagyok provokatív csak nem szeretem ha ok nélkül le náciznak :)

2010. ápr. 24. 22:00
 15/22 A kérdező kommentje:

"Azért szavaztál rájuk mert utálod a romákat, a zsidókat, meg a hazaárulókat. Azt hiszed hogy elveszik a segélyt a szegényektől és neked adják. Biztos vagyok benne hogy nem olvastad a programjukat, úgyanugy ahogy a fideszesek se (nem is teték közé) ők is csak azt hiszik viszakapják a 13. havi nyugdijt.

"

Azért szavaztál rájuk mert utálod a romákat, a zsidókat, meg a hazaárulókat.

ebből a 2/3 a nem igaz :)

"Azt hiszed hogy elveszik a segélyt a szegényektől és neked adják."

nem várok segélyt mert dolgozok (nem is kapok)

de kössék munkához... ill adókedvezményben tüntessék fel hogy ne piára költsék a szegények hanem megélhetésre

100% támogatom a szociális kártyát

"Biztos vagyok benne hogy nem olvastad a programjukat, úgyanugy ahogy a fideszesek se (nem is teték közé) ők is csak azt hiszik viszakapják a 13. havi nyugdijt."

a programjukat végigolvastam mert nekik volt pl :)

látod látod... :-)

2010. ápr. 24. 22:03
 16/22 A kérdező kommentje:

"Azt mondták, hogy "rendet tesznek". De azt érdekes módon nem közölték, hogy milyen módszerekkel."

de

világosan le van minden írva a programban

városokban rendőrség megerősítése

vidéken csendőrség vagy polgárőrség (ínyencek akár munkásőrségnek is nevezhetik ez csak vicc)

kiépítése

minden világosan le van írva pontról pontra

:))))

nem kell komplett hülyének nézni az embert :SD

2010. ápr. 24. 22:05
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

"mert én se támadok másokra kirekesztő jelzőkkel"

Atyám, "kirekesztő"... Ne használj már ekkora szavakat. Nem nyelvtan órán, vagy bölcsész közegben vagy. A hétköznapi ember nyelvezetében a náci korántsem olyan pejoratív értelmű, mint amit te az értelmező szótárban olvasol.

2010. ápr. 24. 23:24
 18/22 A kérdező kommentje:

"Atyám, "kirekesztő"... Ne használj már ekkora szavakat. Nem nyelvtan órán, vagy bölcsész közegben vagy. A hétköznapi ember nyelvezetében a náci korántsem olyan pejoratív értelmű, mint amit te az értelmező szótárban olvasol."

akkor mit írjak?

dik mán ne náccizál mert én se szidom a keresztanyád? :D

2010. ápr. 24. 23:57
 19/22 anonim ***** válasza:
60%
Jx
2010. ápr. 25. 00:39
 20/22 anonim ***** válasza:
9%
Ugyan én MSZP-re szavaztam és mocskos komcsi bérenc vok ... Ne foglalkozz vele.
2010. ápr. 25. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!