Jobbikra szavaztam mert egyetértek a programjukkal, miért is vagyok náci fasizta kirekesztő?
"Részvétem, de azért túléled, hogy lenáciztak, ugye? :("
nem
mert én se támadok másokra kirekesztő jelzőkkel
"Ilyet nem szoktak ártatlan(!!!!) Jobbikosoknak írni. Ne légy provokátor."
de én egy szimpla jobbik szavazó vagyok és egyetértek a programjukban leírtakkal
nem vagyok provokatív csak nem szeretem ha ok nélkül le náciznak :)
"Azért szavaztál rájuk mert utálod a romákat, a zsidókat, meg a hazaárulókat. Azt hiszed hogy elveszik a segélyt a szegényektől és neked adják. Biztos vagyok benne hogy nem olvastad a programjukat, úgyanugy ahogy a fideszesek se (nem is teték közé) ők is csak azt hiszik viszakapják a 13. havi nyugdijt.
"
Azért szavaztál rájuk mert utálod a romákat, a zsidókat, meg a hazaárulókat.
ebből a 2/3 a nem igaz :)
"Azt hiszed hogy elveszik a segélyt a szegényektől és neked adják."
nem várok segélyt mert dolgozok (nem is kapok)
de kössék munkához... ill adókedvezményben tüntessék fel hogy ne piára költsék a szegények hanem megélhetésre
100% támogatom a szociális kártyát
"Biztos vagyok benne hogy nem olvastad a programjukat, úgyanugy ahogy a fideszesek se (nem is teték közé) ők is csak azt hiszik viszakapják a 13. havi nyugdijt."
a programjukat végigolvastam mert nekik volt pl :)
látod látod... :-)
"Azt mondták, hogy "rendet tesznek". De azt érdekes módon nem közölték, hogy milyen módszerekkel."
de
világosan le van minden írva a programban
városokban rendőrség megerősítése
vidéken csendőrség vagy polgárőrség (ínyencek akár munkásőrségnek is nevezhetik ez csak vicc)
kiépítése
minden világosan le van írva pontról pontra
:))))
nem kell komplett hülyének nézni az embert :SD
"mert én se támadok másokra kirekesztő jelzőkkel"
Atyám, "kirekesztő"... Ne használj már ekkora szavakat. Nem nyelvtan órán, vagy bölcsész közegben vagy. A hétköznapi ember nyelvezetében a náci korántsem olyan pejoratív értelmű, mint amit te az értelmező szótárban olvasol.
"Atyám, "kirekesztő"... Ne használj már ekkora szavakat. Nem nyelvtan órán, vagy bölcsész közegben vagy. A hétköznapi ember nyelvezetében a náci korántsem olyan pejoratív értelmű, mint amit te az értelmező szótárban olvasol."
akkor mit írjak?
dik mán ne náccizál mert én se szidom a keresztanyád? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!