Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok! Ki az közületek,...

Jobbikosok! Ki az közületek, aki csak a "cigánykérdés" miatt szavaz a jobbikra? és Ki az, aki tisztában van a teljes programjukkal és globálisan is elfogadja azt?

Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 19:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5%

Nem vagyok az, de szvsz a kérdésnek így sincs semmi értelme, mert ahogy az eddigiek során észrevettem, azok a Jobbikosok, akik _tisztában vannak_ a programjukkal és elfogadják azt, az esetek nagy többségében nem tudják és nem is akarják tudni, hogy milyen viszonyban áll egymással a valóság és a Jobbik víziói.

A maradék kisebbség, amelyik még ez utóbbi részlettel is tisztában van, pedig már általában csak a program egyes részeivel, általános elképzeléseivel ért egyet, de ezeket is pontosítaná, a többit meg maga is kritizálja.

De szerintem ez eddig is elég egyértelműen kiderült a válaszaikból/kérdéseikből. :)

2010. jan. 12. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Nem csak a cigánykérdés miatt szavazok rájuk, de a teljes programjukat sem fogadom el. Ugyanakkor támogatom őket, mert messze a legnormálisabb és a legnyíltabban beszélő párt, és megérdemelnek egy esélyt.
2010. jan. 12. 20:00
 3/12 anonim ***** válasza:
69%

A programjukat most fogják bemutatni,ha jól tudom február elején.Én kiváncsian várom!De a kérdésre válaszolva,sokmindenben igazuk van...ha elfogadjuk,ha nem...

(egyébként a cigánykérdést nem kell idézőjelbe rakni.Az olyan mint a cigánybűnözés,az is egy létező dolog)

2010. jan. 12. 20:02
 4/12 anonim válasza:
74%
Én nem azért fogok rájuk szavazni, mert tetszik a programjuk, hanem azért mert a többi párt kizárásos alapon kiesett.
2010. jan. 12. 20:21
 5/12 anonim ***** válasza:
68%
Nem kimondottan azért,de a cigányok helyzetét is már rendbe kéne rakni..,másfelöl meg a Jobbik az ország érdekeit nézi nem azt,hogy a külföldnek mi az érdeke és a nagy multiknak!
2010. jan. 12. 20:25
 6/12 anonim ***** válasza:
61%

Visszakérdeznék. Az MSZP, Fidesz, MDF, SZDSZ szavazók tisztában vannak a választott párt teljes programjával és globálisan is elfogadják azt ? Ugye nem gondoltad komolyan.

Az emberek jó része érzelmi alapon szavaz. Ha talál egy olyan momentumot az adott párt programjában amely választ adhat a személyes problémáira, akkor a párt megnyerte a szavazatot.

2010. jan. 12. 21:07
 7/12 anonim ***** válasza:
73%

Egyszerű a Jobbik programja!

Nem csak a profit szempontját nézi, ami egy egy embernek jó, hanem a társadalom számára hasznos dolgokat preferálja. Ez látszik minden törekvésében, hiszem hiába támogat a mai mezőgazdaság milliárdokkal egy maréknyi agrobizniszben érdekeltet, ha a vidék nagy része munkanélküliként várja a segélyt, ami szintén a többi adófizető zsebéből szalad ki!

A külfölddel is ez a helyzet, jöjjön aki akar, de ne akarjon többet mint a magyar!

A cigányoknak a félreszocializálódását is meg kell állítani.

És egy sor olyan dolog van, amiben egy pártnak sincs még elképzelése, és ami rosszabb lehetősége sem „ elkötelezettség” hogy változtasson az eddigi tarthatatlan állapoton!

2010. jan. 12. 21:28
 8/12 anonim ***** válasza:
Én csak a cigánykérdés miatt szavazok rájuk. Más program engem speciel nem is érdekel. Vezető párt úgysem lesz, de hagy mondogassák csak a parlamentben, hogy igenis létezik cigánybűnözés.
2010. jan. 12. 22:36
 9/12 A kérdező kommentje:
A kérdésem arra irányult, hogy a politikájuk főbb pontjaival egyet tudtok-e érteni, vagy annyit láttok, hogy dejó, végre valaki megveri a cigókat.
2010. jan. 12. 23:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Meg kell említenem egy fontos dolgot. Mindenki programjában lesz olyan amit nem lehet elfogadni. Úgy értem olyan program nincs ami tökéletes lesz neked/nekem.

A Jobbikra fogok szavazni valszeg, de még átnyálazom a programjukat. És egy krva nagy pozitívum, hogy láttam van benne szó az állatvédelemről is.

2010. jan. 18. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!