Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok szánalmasnak a...

Nem tartjátok szánalmasnak a baloldal reakcióját?

Figyelt kérdés
Saját sikerüknek állítják be a népszavazás érvénytelenségét, holott akik el sem mentek szavazni, olyanok mintha nem is léteznének, felesleges velük foglalkozni. Azt hiszik az ő érdemük, pedig valójában a nemtörődömség, aminek semmi köze az emberek pártpreferenciájához.
2016. okt. 3. 12:37
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
64%

"Aki ennyit nem képes megtenni, az utána ne károgjon."

Te meg aztán mit károgsz itt össze vég nélkül a baloldal reakciója miatt? Mit vagy akkor ennyire belebetegedve, örülni kéne akkor nem itt vekeregni.

2016. okt. 3. 17:26
 32/40 anonim ***** válasza:
100%

De miért, őszintén, sokra mentetek azzal, hogy elmentetek NEMelni? Nem tűnt fel, hogy az eredménytől függetlenül lesz törvény hozva?

Ha a népszavazás érvényes lett volna és a nemek győznek, akkor a kormány törvényt hoz/alaptörvény módosít

Nem lett érvényes, a kormány alaptörvény módosít.

Ha nem lett volna egyáltalán népszavazás, a kormány alaptörvényt módosít.

Ezért nem ment el sok ember és ezért nincs értelme most sem az egésznek.

2016. okt. 3. 17:26
 33/40 anonim ***** válasza:
64%
Örülnek neki ezek a szerencsétlenek, hogy 15 milliárd elment a semmire, miközben a nővér a kórházban használt gumikesztyűvel cseréli a katétereket egymás után. Ennyire hülyék.
2016. okt. 3. 17:39
 34/40 anonim ***** válasza:

"Te meg aztán mit károgsz itt össze vég nélkül a baloldal reakciója miatt?"

Mert ez itt egy ilyen oldal, ahol kérdések vannak meg mindenféle válaszok. Annyiszor szólok hozzá, ahányszor akarok. Utálom a baloldalt, úgyhogy a legkevesebb amit megtehetek, hogy károgok, bár valóban, inkább kárörömre van okom.

2016. okt. 3. 17:43
 35/40 anonim ***** válasza:

"Mert ez itt egy ilyen oldal, ahol kérdések vannak meg mindenféle válaszok. Annyiszor szólok hozzá, ahányszor akarok."

Egyetértek!!! Ha kicsit intelligensebb volnál értenéd, hogy pontosan ezért kértem számon a kérdezőn, ő ugyan milyen alapon károg a baloldaliak károgásán! Ne zavarjon akkor a más károgása sem, nem vagy különb itt senkinél, sőt.

2016. okt. 3. 18:01
 36/40 anonim ***** válasza:
49%

És miért is nem mentek el a balkák szavazni?

Nem azért, mert annyira szívesen látnák a menekülteket itthon, mert lefogadom hogy a nagy részük a NEM-re tette volna az X-et, ha kötelező szavazni. Náluk csak az ötéves szintű módszer működött, miszerint csak azért nem mentek szavazni, hogy a másik pártot lejárassák. Ilyen módon bizony az a tizenöt milliárd az ő lelkükön szárad, miattuk nem lett érvényes az egész. Ha legalább annyi lett volna bennük, hogy bátran kiállnak és élnek a szavazási jogukkal, akkor becsületben buktak volna el. De mivel tudták, hogy a bukott pártjaik még 20%-ot sem tudtak volna összeszedni, ezért inkább maradt a duzzogós távolmaradás. Mindent elmond róluk, és ezt jó látni mindenkinek, mert még jobban elsüllyed a baloldal. Soha az életben nem lesznek újra itt a böszméék és társaik, ez pedig önmagában győzelem. Szóval köszönjük szépen balkák a szokásos megszokott színjátékot, többet segítetek a jobbereknek, mint azt ők önerőből bármikor elérték volna. Csak így tovább! :)

2016. okt. 4. 09:05
 37/40 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%

"11es, igen, a legtöbben mondtak véleményt a kérdésről: hogy értelmetlen, manipulatív és arra jó, hogy Viktor megveregesse a saját vállát.

Én érvénytelenül szavaztam, hogy ezzel is kifejezzem, hogy részt akarok venni, de nincs értelme. "

Tehát te nem voltál lusta felkelni a fotelból és elmondani a véleményedet. 5 millióan erre sem voltak képesek. Az én szememben az ő véleményük teljesen lényegtelen.

2016. okt. 4. 09:16
 38/40 A kérdező kommentje:
Én akkor is szánalmasnak tartom az érvénytelen szavazgatást és hogy firkálgatunk szavazólapokat és ezzel menőzünk, ami szerintem extra gáz. Mondjuk csak 444.hu, index 24.hu-ról tájékozódó emberektől nem lehet elvárni más értelmi szintet. Ha valaki ehhez nem volt lusta, akkor legalább szavazott volna normálisan, de nem mert ilyen egysíkú gondolkodása van.
2016. okt. 4. 11:07
 39/40 anonim ***** válasza:
75%

"De a baj ott van, hogy 3,3 millió ember szavazatát semmibe veszik sokan, csak már érvénytelen lett a szavazat.

Aki nem vette a fáradtságot, hogy 1 percet szánjon a szavazásra, az utána ne nyafogjon."

teljesen igazad van. nekem is pontosan ugyanez alapból a véleményem.

DE!

nem én találtam ki, hogy a szavazás 50%-tól érvényes, hanem a FIDESZ-KDNP. ez az ő szabályuk.

akkor legyenek szívesek be is tartani. akkor is, ha nem tetszik az eredmény. erről szólnak ugyanis a szabályok.

és óriási bajok vannak, ha ezt te és a haverjaid nem vagytok képesek felfogni...

2016. okt. 6. 13:15
 40/40 anonim ***** válasza:
Az az érdekes, hogy mindenki a baloldalra mutogat, holott a kormány meg a fidesz is elérte a célját: alaptörvényt módosítanak, meg még ki tudja mi lesz. Nem tökmindegy, hogy mit csinál a baloldal?....akkor is ez lenne, ha 100%-os részvétel lett volna.
2016. okt. 6. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!