Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Itt a GYIK-en a Jobbikos...

Itt a GYIK-en a Jobbikos kérdés feltevék miért nem bántják az MSZP-t is?

Figyelt kérdés

Kérem, ne fussuk le azokat a köröket, amik arról szólnak, hogy nincsenek is provokáló, Fidesz ellene Jobbikosok által feltett kérdések. Ez már fárasztó kicsit.

Engem valóban az érdekel, hogy az MSZP miért nincs akkora hangsúllyal porondon, mint a Fidesz. Azt még Vona is elismerte, hogy a Fidesz kormányzott a legjobban a 20 év alatt. Ezért nem értem.

2010. ápr. 24. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
7%

amúgy meg kit érdekel Vona kiről mit mond?

Mit tett ő azért hogy bárkinek az országban jobb legyen?

Eddig annyit tett pártvezérként, hogy jól összeugrasztotta az embereket.

Innentől engem baromira nem érdekel ám vona kiről mit gondol.

Majd ha letesz valami pozitívumot az asztalra....talán.

2010. ápr. 24. 19:43
 12/20 A kérdező kommentje:
Csak annyit fűznék hozzá, hogy a Jobbik támadta először a Fideszt, csak erről a Jobbikosok hajlamosak elfeledkezni... Azért tudom ezt, mert követtem az aktuál politikát, és nagyon sokáig az egyik szavazatomat a Jobbikra akartam leadni, mert bár alapvetően Fideszes vagyok, úgy gondoltam, hogy a Jobbiknak minnél nagyobb arányban be kell kerülnie. Aztán egyszer csak jöttek Vona olyan megnyilvánulásai, hogy a Jobbik a parlamentben kemény ellenzéki politikát fog folytatni, és hasonlók. Ilyenkor csendül meg a vészharang a Fideszes fejében, mert két elvesztett választás után, már nem mer kockáztatni. Ekkor sok választott el is vesztett a Jobbik. És meg is érdemelte. Megérezte a vérszagot, és neki ment az egyetlen olyan pártnak, amelyiknek biztos szavazótábora van, és ráadásul sokkal tapasztaltabb is, ha választásokról van szó.
2010. ápr. 24. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Az a gáz kérdező, hogy te míg úgy gondolkodsz, hogy "miért bántja a jobbik a fideszt", addig mi tudjuk hogy a Fidesz sem olyan ártatlan. Akárcsak az MSZP. És nem látszik egyáltalán hogy követed az aktuálpolitikát, mert nem tudsz semmit sem a fideszről, hogy milyen baklövései voltak, vannak, és hogy milyenek lesznek.
2010. ápr. 24. 19:53
 14/20 A kérdező kommentje:

1. Lesznek? Nem nézhetnék bele Én is abba a kristálygömbbe? Csak a lottó számok érdekelnének.

2. Hol láttad a kérdésemben, hogy a Fideszt nem lehet szidni, vagy hogy Én nem veszek tudomást a Fidesz dolgairól? Mégegyszer a kérdés: "Itt a GYIK-en a Jobbikos kérdés feltevék miért nem bántják az MSZP-t is?"

Ha meg nem tudsz olvasni, akkor sajnállak. Vagy csak Te is azon provokátor Jobbikosok közé tartozol, akik minden alkalmat megragadnak, hogy neki eshessenek a Fidesznek?

2010. ápr. 24. 20:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Én ilyet nem vettem észre hogy MSZP-t nem szidják. Minden normális szidja, csak jelenleg felesleges, mert az MSZP szavazótáborának kb 70%-a nyugdíjas, azok meg nem hinném hogy a GYIK-en olvasgatnának, őket amúgy sem lehet eltántorítani a plusz 49. havi nyugdíjtól. :)

Egyébként már vannak előrelátható intézkedései a fidesznek, lásd. imffel már tárgyal orbán, hogy legyen a kövi fizetés... Úgyse tudjuk kifizetni, majd maximum 20 év múlva, de úgy hogy ne mveszünk fel újabb hitelt, ami valljuk be lehetetlen. Muszáj lesz ujratárgyalni.

Isten óvja Magyarországot az államcsődtől...

2010. ápr. 24. 20:04
 16/20 anonim ***** válasza:

Jobbikos vagyok, és nem teszek kivételt.

Mind a kettő ugyan annak a gazdának jelent, és ugyan azokon uralkodik. Semmi difi nincs a kettő között.

Jah hogy az MSZP többet és zűrösebben lopott?

Több idelye volt rá, kb ennyi!

2010. ápr. 24. 20:26
 17/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, buta vagy, és félrevezetett. Vagy csak volt MSZP-s szavazó. :)
2010. ápr. 24. 21:00
 18/20 anonim ***** válasza:
70%

Most komolyan. Azzal mit érhetek el, ha egy ilyen ocsmány antidemokratikus pártot, mint az MSZP-t szidom? :)

Attól, hogy valakit kevésbé szidok, nem azt jelenti, hogy egyetértek vele. A Nemzeti Forradalmi Pártot pl egyáltalán de nem szidom, mégsem értek velük egyet.

2010. ápr. 24. 22:18
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként kevesebb olyan kérdést látsz, ami a fideszt szidja, és mszp-s tesz fel, mint ami a fideszt szidja, és jobbikos tesz fel, kb ezen az elven sztem.
2010. ápr. 25. 00:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért lássuk be, hogy egy MSZP-s számára a Fideszen a Orbán királyon, és az ellopta a nyugdíjunkon kívül, nehéz fogást találni. :)
2010. ápr. 25. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!