Itt a GYIK-en a Jobbikos kérdés feltevék miért nem bántják az MSZP-t is?
Kérem, ne fussuk le azokat a köröket, amik arról szólnak, hogy nincsenek is provokáló, Fidesz ellene Jobbikosok által feltett kérdések. Ez már fárasztó kicsit.
Engem valóban az érdekel, hogy az MSZP miért nincs akkora hangsúllyal porondon, mint a Fidesz. Azt még Vona is elismerte, hogy a Fidesz kormányzott a legjobban a 20 év alatt. Ezért nem értem.
Vona azért iesmerte el a Fideszt,mert ős is ott kezdte Orbán mellett a karrierjét.Nyilván kicsit nyalni akart nekik.Amúgy pedig nincs igaza, a Fidesz csak a gazdagoknak volt jó. Nem véletlenül bukott meg két választáson is.
Most azért a Fideszt fikázzák,mert az MSZP jelenleg nem számottevő erő.
mert az mszp nem dühpolitikára épít,
nem mondta meg, hogy az emberek 2/3-a mszp-s csak még nem tud róla,
nem akar tv adókat beszüntetni,
nincs párthadserege,
tagjaikkal ha értek egyet, nem anyáznak le, nem szidnak, nem akarnak felnégyelni, nem akarnak megverni, nem leszek provokatív és magyar maradok.
2. vok.
jah és nem szeretem az mszp-t.
Mert a jobbikosok kb. 2/3-a vagy 3/4-e kiábrándult emeszpés. Viselkedésük lényege, hogy gyűlölik a Fideszt és Orbánt, ugyanakkor csalódtak a baloldalban. Ezért kerestek maguknak egy olyan pártot, ami nem az MSZP, de ugyanakkor lehetővé teszi, hogy kiélhessék a Fidesszel és Orbánnal szembeni gyűlöletüket. Vona nagy újítása 2008-ban pont az volt, hogy szabadjára engedte a Fidesz-gyűlöletet a Jobbik-táboron belül és meghirdette, hogy a Jobbik nem jobboldali ("nem jobb, nem bal, hanem nemzeti") párt. Ezzel kitárta a kaput a kiábrándult szocik előtt. Így tudott nagyra nőni a párt. Ezért nem kell meglepődni, amikor ezen a fórumon a jobbikosok szó szerint ugyanazokat a paneleket nyomják (Orbán király akar lenni, Orbán diktatúrát épít, Orbán valójában Orsós stb.), amiket 2008-ban még a legelvakultabb MSZP-sek ordibáltak.
A szoci nem vész el, csak átalakul. Most éppen jobbikos :))))
ma 19:24
Az, hogy a Fidesz a gazdagoknak jó, az MSZP szövege volt 1998 és 2002 között. Kovács László azt mondta, hogy a kormány "társadalomellenes" és "kettészakítja az országot: gazdagokra és szegényekre", valamint a Fidesszel "a tehetősek járnak jól". Jobbikosunk, mint majdnem mindegyik, elcsépelt emeszpés szlogeneket puffogtat. Mivelhogy 2-3 éve még Gyurcsánynak csápolt :)))
Elsőnek: 1.Leginkább az idősebb,főként fővárosi szavazók miatt bukott meg annó a Fidesz. Ennyit erről, inkább nem kommentálnám :-)
2."Gazdagoknak volt jó": Mi van???
Kérdezőnek: Részemről inkább Fidesz, mint Mszp. Ez az én véleményem, a konkrét kérdésedre viszont nem tudok válaszolni.
Egy jobbikos szavazó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!