A migrációval kapcsolatban, ilyesmi a magyar valóság Budapesten?
https://www.youtube.com/watch?v=mfu8bX1KINw&app=desktop
Meglehetősen szarkasztikus, de van benne némi igazság.
Igaz, hogy csak paródia, de nagyon ott van.
Én mondjuk Győrben élek, senkit nem ismerek, aki igennek szavazna.
Olyan van, hogy "utálom Orbánt ezért nem szavazok". Viszont, sokunk, akik nem feltétlenül narancsosak, nemmel szavazunk.
ma 12:52
Az ellenzék aktív? Biztosan azért van még a popsidra is kék plakát tetoválva, mert a fidesz inaktív.
Budapest egyszerűen józanabb és nehezebb őket hülyére venni.
Jól van, kifejtetted hogy nemmel akarsz szavazni, és nem érted mások milen érvek alapján gondolják az igent megfelelő válasznak, pedig többször el lett mondva naponta.
Ezenkívül volt értelme a kérdésnek?
Radics egy köcsög. Szar paródiái vannak. De ez kivételesen tetszett.
Amúgy én Bp.-n élek és én pont az ellenkezőjét tapasztalom.
"Jönnek az iszlámok és mindenkit megdugnak!"...meg ilyesmik
Amúgy ,ha szavaznék én is nemmel szavaznék.
12.58
Nincs ám. Állami pénzből milliárdokat költeni a kormány párt saját propagandájára, kitapétázni állami pénzből az egész országot a plakátokkal, az állami tévét hónapok át szinte kizárólag párt propaganda terjesztésére használni... A pofátlanságnak valóban nincs határa.
# 9:
A Fidesz törölte el a régebbi kampánycsendet, és ma már csak a választóhelyiség ~100 méteres körzetében nem lehet kampányolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!