Meddig tud süllyedni az életszínvonal Magyarországon? Mi lesz a helyzet "legalja"?
Még mindig lehet hová süllyedni......
Pl. éhséglázadás, polgárháború.
Majd ha a magyar nép képes lesz kinyitni a csipától összeragadt 70 éve lezárt szemeit akkor javulni fog a helyzet.
A magyar nemzet már megérett egy forradalomra.
"ogy mindenki elszegényedik miattuk teljesen? ugyanis ezt fentről irányítják."
Nem igaz! Az életét mindenki maga irányítja! Senki más! Ha elrontod az életed, akkor az a te hibád, nem másé! Nem másokra kell a felelősséget hárítani állandóan!
5/5. Ugyan olvasd el a rákos, térdműtött, járás képtelen asszony nyilatkozatát, akit munkaképesnek nyilvánítottak. Nem kap semmilyen segélyt, nincs még arra sem pénze, hogy a gyógyszereit kiváltsa!
Lehet, hogy te jómódú vagy, aki tudja irányítani az életét, de egyre többen vannak, akiknek nincs rá módjuk. Senki nem akar napról-napra élni!
"Lehet, hogy te jómódú vagy, aki tudja irányítani az életét, de egyre többen vannak, akiknek nincs rá módjuk."
Nem vagyok gazdag, egyszerű átlag polgár vagyok, átlag körüli fizetéssel, átlag cégnél. Semmi átlagon felüli nincs bennem, mégis tudom irányítani az életem. Nem kell gazdagnak, híresnek lenned ahhoz, hogy magad irányítsd a dolgokat! Módja pedig mindenkinek van arra, hogy jobban éljen! Csak meg kell találni a lehetőségeket és élni kell velük.
A mozgásképtelen asszony története pedig szívszorító, sajnos a rendszer nem hibáktól mentes, de a hölgyet biztos ki fogják segíteni az erre szakosodott segélyszervezetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!