Aki nem megy el szavazni/érvénytelenül szavaz az fog személyes felelősséget érezni ha esetleg bejönnek a "kormány riogatások"?
"És ti, akik megszavaztatok egy kormányt, amely pénzért ad letelepedési engedélyt, éreztek emiatt felelősséget?"
nem valószínű, hogy aki lepenget 100 millió ft-ot az azért jön ide, hogy hirtelen elfelejtse az európai gyökerű világkultúrát, és olyan dolgokat produkáljon tömegesen, mint brüsszelben vagy párizsban
"Visszakérdeznék. Aki nemmel szavaz, érez személyes felelősséget abban, hogy nekem rosszabbul megy, hogy diktatúrában vagyok kénytelen élni, hogy korlátoznak ezer dologban, és hogy silány, koszos környezetben, igénytelen emberek között kell élnem?"
-> [link]
mi tart vissza?
nem is kényszeríthetlek, hogy egy ilyen élhetetlen diktatúrában élj, sőt már élsz majdnem 7 éve
egy igazi mártír vagy
"nem valószínű, hogy aki lepenget 100 millió ft-ot az azért jön ide, hogy hirtelen elfelejtse az európai gyökerű világkultúrát, és olyan dolgokat produkáljon tömegesen, mint brüsszelben vagy párizsban"
Hát, nemtom, Afrikából, Kínából, és Oroszországból nem éppen a legtisztességesebb emberek jönnek ide 100 milliókkal szerintem. Nyilván nem ők fognak terrortámadást végrehajtani(mint ahogy a menekültek 99,99%-sem fog), de egy jelentős részüknek nem legális, tisztességes forrásból lesz ennyi pénze.
Az meg a másik probléma hogy a letelepedési kötvényeken BUKIK az állam, a világon talán nincs másik olyan ország ahol a befektetési-letelepedési kötvényeken bukik a társadalom. Ez az abszurditás legmagasabb szintje. De hát itthon ezt is meg lehet játszani.
11:
Mert nyilván a maffiavezérek, terroristq vezérek és szervezők, mindenféle csalók mind arról híresek hogy nincsen pénzük. Nyilvan kizárólag csóró emberek jelenthetnek veszélyt.
12.
Vannak, akinek fontos a hazája, tudom ezt narancskmmunistaként nehezen érted meg, mert fogalmad noncs róla, te a haza és a nemzet szavakat csak politikai színezetben tudod használni.
Arról nem is beszélve, hogy a legálisan, pénzért letelepedett dúsgazdag migránsok hosszútávon több kárt okozhatnak mint a menedékkérelmi procedúrát követő társaik.
Egy átlagos iszlamista ha öl is, legalább a halálával megmenti a világot a későbbi radikalizmustól. Egy dúsgazdag iszlamista mecsetet pénzel, imam-ot választ, generációkat nevel radikalizmusra.
"Egy átlagos iszlamista ha öl is, legalább a halálával megmenti a világot a későbbi radikalizmustól."
kiégtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!