Számít az valamit, hogy simicska vona mellé állt? Mennyi beleszólása lehet simicskának 2018-ba?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy attól mert simicska valamit akar, még nem jelenti azt, hogy úgyis lesz. Azért, mert ő a jobbikot akarja, még nem biztos, hogy 8 millió ember is ugyanezt szeretné. Mit gondoltok simicska befolyásáról?2016. szept. 26. 18:59
1/13 A kérdező kommentje:
olyat is hallottam, hogyha simicskának felvázolják, hogy esetleg 2018-tól orbán ismét egyedül kormányozhat, nem tudja elfogadni, hogy ez megtörténhet és hogy beáldozná a vagyona jelentős hányadát, hogy orbánt megbuktassa
2016. szept. 26. 19:04
2/13 anonim válasza:
Persze, hogy számít, biztos besegít a Jobbik finanszírozásába, vagy majd kedvezményes áron tudnak nála hirdetni. Azon sem lepődnék meg, ha majd sebészi pontossággal jelennének meg a Fideszre nézve kínos kis történetek a kampányban, amelyet majd a Jobbik fog meglovagolni.
3/13 anonim válasza:
Annak idején Orbán is Simicska segitségével nyert, szóval igen, nagyon is számit...
4/13 A kérdező kommentje:
egy ilyen kis tolvaj oligarcha ko..csog dönt 8 millió ember helyett arról, ki kormányozza az országunkat? ez azért elég szürreális
2016. szept. 26. 19:56
5/13 anonim válasza:
Igen, sokat számit, hogy befolyásos üzletemberek ki mellé állnak, ez más területen is igy van.
6/13 anonim válasza:
Olyan jobboldali médiaháttér tulajdonosa (Magyar Nemzeti, HírTV stb.) amivel segíthet a Vonának...a csalódott Fideszeseket meggyőzni hogy a Jobbik a jó választás. Ezen kívül üzletember és évekig kezelte a Fidesz vagyonát, szerintem sok mindent tud mutatni a Jobbiknak hogyan is működnek a dolgok. Ezen kívül sok támogatót tud hozni a Jobbiknak Simicska (üzletileg).
7/13 A kérdező kommentje:
Hát, elég hü.lye , ha ő a jobbikban látja a megmentőjét.... Én egyelőre egy jelenlegi pártban sem látom.
2016. szept. 26. 20:29
8/13 anonim válasza:
#7: már miért lenne? Szerintem jól látható, hogy a magyar lakosság jó részének a Fidesz-féle ideológia jön be a legjobban (hangsúlyozottan ideológia, korrupciós ügyletektől tekintsünk el), Jobbik "néppártosodása" is alighanem ennek tudható be.
Abban megegyezünk, hogy én sem találok olyan pártot, akire jó szívvel tudnék voksolni.
9/13 A kérdező kommentje:
8. a jobbik fidesz 2.0 nekem egy fidesz után ez nem kell köszönöm...meghát ez a hü..lye simicska azt hiszi, hogy a jobbik őt nem kérné számon? :D sitten is véegezné sztm
2016. szept. 26. 21:01
10/13 anonim válasza:
#9: politika egy mocskos dolog, biztos lennének (vannak) olyan háttéralkuk, amelyek ezt megakadályoznák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!