Szerintetek abban igaza van Simicskának, hogy Orbán csak 1 médiacsoportot akar meghagyni? Van benne valóság szerintem.
Simicska 20 évig kitartóan dolgozott azon, hogy Orbán megtehesse azokat a dolgokat, amiket - állítólag - most nehezményez.
Egy percig sem fogom sajnálni.
Ugyan már, hány milliót kapot simicska az évek során? :D megszűntették a támogatását a Hír TV-nek. Milyen szomorú basszus, h értelmetlen dologra nem költenek annyit. Egyáltalán nem nézek tv-t és boldog vagyok. Én megszüntetném az összes tv támogatását és a reklám adó se hülyeség.
Ha találtok olyat, aki támogatja magyarországot 50 milliárd dollárral, akk nem kell majd adózni. :D
Igaza van. Orbán a tüntetések láttán megbízta Habony Árpádot, hogy dolgozzon ki egy minél nagyobb szabású programot a kormány népszerűsítésére. Ezért hozták létre az M1 híradót sugárzó TV-t.
Csak nyereség lesz, ha eltűnik a HÍR-TV, a Heti Válasz, mely tömény Orbán és Fidesz imádattal volt tele.
Az lehet, soha nem derül ki, hogy miért veszett össze Simicska és Orbán. Az biztos, hogy nem a reklámadó és az elmaradt média támogatás miatt.
Simicska gazdagabb attól, hogy ez komoly érvágás lenne neki.
Orbán sokat "segített" Simicskának a Közgép munkák juttatásával, Simicska ezt visszafizette a Fidesz és Orbán támogatásával.
Nem lehetetlen, hogy Orbán még többet akart, amit Simicska már sokallott.
Lehet, hogy a Hír-TV-ből a jövőben majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!