Nem szánalmas, hogy mindenki adócsökkentésre és. Támogatásra szavaz, miközben az a bajuk, ha az állam ki akar vonulni egy-egy piaci területről?
Lehet nem fog az agyam.
Tehát a kórházak magánosításától tartasz, amitől (ha netán lenne ilyesmi -de nem lesz-) majd a maradék agyonhajszolt túldolgoztatott egészségügyi dolgozót is megtizedelik?
elöször talán a pártagok fizetését csökkencse, na ez után vonuljon ki az egésségügyből meg az oktatásból...
könyű azt mondani hogy te konkréten dögölj meg rákban ök meg felveszik a megemelt fizujukat, meg a rokon állami megbizásait
Én szivesen fizettem volna a vizitdíjat ha abnól a korház fejlődését veszem észre..
Vagy fizetem az útdíjjat ha az utak egyre jobbak lesznek...
DE!!!! Amíg azt látom hogy az országban csak a pártközeliek gazdagodnak durván, az én körülményeim meg romlanak addig van miért hőbörögni....(amúgy nekem tetszik az amcsi magánkorház rendszer)
A baj hogy mindeb adó egy közös kalapba megy és később (vagy előre) a költségvetês felosztja!!!
Amcsiban az adóbevallásod mellé megkapod azt hogy az előző évi befizetett 100$ ból 12$ útépítést 33$ közkorházfejlesztés , 25$ nasa fejlesztét.......hajtottunk végre.. (El tudnak számolni pontosan, nem csak tippelnek hova folyt el a bevétel)
Még a legjobban működő országokban is így szórják a pénzt, ezért nem racionális lehetőség, hogy majd az állam megváltozik és hip-hop nem költ semmi feleslegesre.
Így ezzel a Zorrónál tovább látó ember nem számol, mert egy tizenéves álomvilágába illik, hogy az állam jóságos lesz.
Bakker... a világ egyik legtúladóztatottabb országában nyavajogsz arról, hogy az emberek elvárnának valamit az adójukért cserében? Kivonulna az egészségügyből az állam? Akkor miért fizessek neki eb-t (+ itt a paraszolvencia is)? Kivonulna a nyugdíjból? Miért vonja a nybj-t? Még egy stadionra gyűjtünk, vagy mi?
Öreg! Ennyi ésszel hogyan lélegzel még? Megszokásból?
Ráadásul; a sok agyasnak nem tűnik fel, hogy az egyéni nyilvántartás lehetetlenségének a hangoztatása mellett a rendszer - valahogyan mégis - azonnal kidobja, ha nem fizetsz (a magyarázkodással ne fáraszd magad; a szakmámba vág). Mert a rendszer csak inbound-ot logol, mi? :DDDD Szerinted; mennyi esze van az ilyet kanyar nélkül benyelő sutyerákoknak? Mire megy az ellenőrizetlen közös? Kórházfinanszírozásra... mi? Miközben 25éve faragják a költségeket; csökkentik az intézményi hálózatot és a személyzetet... még a Zuglói kórház is Eu pénzen lett felújítva. :DDDD Ez nem üti egymást? Csökkenő fenntartási ktgek mellett egy közszolgáltatás folyamatosan romlik? :D
"Nem szánalmas, hogy mindenki adócsökkentésre és. Támogatásra szavaz"
Ez milyen nyelven van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!