Elmész a népszavazásra? Mire ixelsz?
Igen, elmegyek.
Nemmel fogok szavazni.
A körítést, orbánozást stb pont lesz..rom, telepítsék le a migránsokat azok, akik olcsó munkaerő reményében hívták, biztatták őket, az alját meg szétszórnák a csicskának tekintett országokba, a megkérdezésük nélkül. Úgy, ahogy az ipari, veszélyes hulladékot, a szennyvizet meg egyebeket - itt lakom a nyugati határszélen, bőven van alkalmam megtapasztalni, hogyan tekintenek ránk. Aki meg még ebben is kizárólag a belpolitikai csatározásokat látja, ajánlja fel a házát befogadóállomásnak, az elszállásoltakat pedig vigye naponta dolgozni a saját munkahelyére.
De olyan gyökér vagy, 11. Látszik, hogy benyelted a propagandát.
Nem érted, hogy hiába győznének a NEM-ek, akkor sem lesz ennek semmi jogkövetkezménye?
(Mellesleg, kb 1200 főről van szó.)
"Nem érted, hogy hiába győznének a NEM-ek, akkor sem lesz ennek semmi jogkövetkezménye? "
Tökéletesen értem, mert utánaolvastam. Minden oldalról.:-) Egyetértek azzal, hogy mindenfajta betelepítésről az ország szuverén joga dönteni, támogatom a kormány (függetlenül attól, kikből áll) ezen álláspontját, és úgy vélem, hogy ha az ország közvéleménye egyezik ezzel, az nyomatékot ad a tárgyalások során. Elsősorban a jövőre nézve.
Tisztán látszik aki "nem"-re szavaz az mennyire agresszíven válaszol.
Én nem megyek el, szép idő lesz a jóslatok szerint így a Mátrába túrázunk a barátaimmal. Ki kell használni még a jó időt.:)
"Tisztán látszik aki "nem"-re szavaz az mennyire agresszíven válaszol. "
Valóban? Idéznél agresszív válaszokat?
"Megyek, nemre szavazok, remélem legalább azt betartja a Fidesz, hogy a migránspátyolgató városokba lesz telepitve a sok csöves."
Ez elég agresszív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!