Ti elmentek az októberi népszavazásra?
Én eddig úgy voltam, hogy amit a mi kormányunk akar, én az ellenkezőjét fogom támogatni. DE!
1. 21 éves vagyok, nemsokára németbe szeretnék dolgozni, és a migránsok ne csökkentsék az esélyeimet. Mind az "idegenek" megítélését ne rontsák, se a munkahelyeket ne foglalják el.
2. Nekünk mi közünk ő hozzájuk?? Egyszer már Iránban kaptak egy kis nyugati kultúrát, nem kértek belőle.
3. Ott van Törökország, az miért nem jó nekik? Sokan mondják, hogy a törökök nem kapnak elég támogatást a migránsokra. Miért kapnának? A törökök vajon milyen segítséget nyújtanának a németeknek, ha a németekhez valami miatt milliós számban menekülnének a szomszédos franciák? Meg különben is a törökök az eu tagság miatt csinálják ezt, vagy azért, mert olyan emberségesek talán?
szerintem nincs prosztóbb dolog, mint azt mondani, hogy németbe'
én elmegyek, és NEMMEL fogok szavazni
használják csak hulladéklerakónak a saját országukat, ha már későn kapcsoltak, hogy mégiscsak unión kívül kellene elhelyezni ezeket az embereket
"Németbe'" ilyen hozzáállással szarba se fognak nézni, ugyanis itt alapvető elvárás egy rendes munkahelyen a tolerancia, normális viselkedés, humánusság. A kérdező pedig a kommentjében bebizonyította, hogy rá egyik sem jellemző.
U.i.: ' németbe', azol hajlandóak voltak nyelvoktatást és szakmai képzést biztosítani a menekülteknek már kezdenek is munkába állni:). Magyarba' ahol még ki is utálják őket, nem csoda, ha soha nem lesz tisztességes állásuk és a nyelvet sem tanulják meg. Az állam felelőssége a lehetőségek biztosîtása, nem a nincstelené.
#8 szóval a tolerancia mi? :)
kivéve ha valaki másképp mer gondolkodni, mert annak jajj!
"Németbe'" ilyen hozzáállással szarba se fognak nézni, ugyanis itt alapvető elvárás egy rendes munkahelyen a tolerancia, normális viselkedés, humánusság."
Ugye most csak trollkodsz?:D
Egy rakás német jobban utálja a migránsokat, mint mi, magyarok.
Látszik hogy te is csak a filmekből, hírekből ismered a németeket :D
Nem fogok részt venni rajta.
Ameddig a külföldön dolgozó magyarok esetében, a választáson való részvételt direktben lehetetleníti el a kormány (szemben a határon túli magyarokkal), addig semmilyen kormány által kezdeményezett kirakatszavazáson nem veszek részt.
"U.i.: ' németbe', azol hajlandóak voltak nyelvoktatást és szakmai képzést biztosítani a menekülteknek már kezdenek is munkába állni:)."
Pár hete vezető hír volt, hogy eddig kb 50 migráns kezdett el dolgozni a több százezerből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!