Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti elmentek az októberi...

Ti elmentek az októberi népszavazásra?

Figyelt kérdés
Mire szavaztok?
2016. aug. 7. 12:32
1 2 3 4 5
 1/42 A kérdező kommentje:

Én eddig úgy voltam, hogy amit a mi kormányunk akar, én az ellenkezőjét fogom támogatni. DE!

1. 21 éves vagyok, nemsokára németbe szeretnék dolgozni, és a migránsok ne csökkentsék az esélyeimet. Mind az "idegenek" megítélését ne rontsák, se a munkahelyeket ne foglalják el.

2. Nekünk mi közünk ő hozzájuk?? Egyszer már Iránban kaptak egy kis nyugati kultúrát, nem kértek belőle.

3. Ott van Törökország, az miért nem jó nekik? Sokan mondják, hogy a törökök nem kapnak elég támogatást a migránsokra. Miért kapnának? A törökök vajon milyen segítséget nyújtanának a németeknek, ha a németekhez valami miatt milliós számban menekülnének a szomszédos franciák? Meg különben is a törökök az eu tagság miatt csinálják ezt, vagy azért, mert olyan emberségesek talán?

2016. aug. 7. 12:38
 2/42 A kérdező kommentje:
4. Oldják meg a saját problémáikat. Életképtelenek nem kellenek ide. Teljes mértékben minden ország saját magának köszönheti a helyzetét.
2016. aug. 7. 12:40
 3/42 A kérdező kommentje:
Egyébként mielőtt nekem támadna valaki. Nem gyűlölöm őket, semlegesen érzek irántuk. De ennyi erővel már a csatornába is szerelhetnénk klímát, hogy a patkányok nyáron ne legyen melegük. Vagy betilthatnánk a mezőgazdaságban a permetező szereket, hogy a kártevők jobban élhessenek. Ez a kettő számomra sokkal értelmesebb lenne, mint a migránsokat bárhogyan is segíteni.
2016. aug. 7. 12:44
 4/42 anonim ***** válasza:
27%

szerintem nincs prosztóbb dolog, mint azt mondani, hogy németbe'

én elmegyek, és NEMMEL fogok szavazni

használják csak hulladéklerakónak a saját országukat, ha már későn kapcsoltak, hogy mégiscsak unión kívül kellene elhelyezni ezeket az embereket

2016. aug. 7. 12:45
 5/42 anonim ***** válasza:
63%

"Németbe'" ilyen hozzáállással szarba se fognak nézni, ugyanis itt alapvető elvárás egy rendes munkahelyen a tolerancia, normális viselkedés, humánusság. A kérdező pedig a kommentjében bebizonyította, hogy rá egyik sem jellemző.

U.i.: ' németbe', azol hajlandóak voltak nyelvoktatást és szakmai képzést biztosítani a menekülteknek már kezdenek is munkába állni:). Magyarba' ahol még ki is utálják őket, nem csoda, ha soha nem lesz tisztességes állásuk és a nyelvet sem tanulják meg. Az állam felelőssége a lehetőségek biztosîtása, nem a nincstelené.

2016. aug. 7. 13:01
 6/42 anonim ***** válasza:
25%

#8 szóval a tolerancia mi? :)

kivéve ha valaki másképp mer gondolkodni, mert annak jajj!

2016. aug. 7. 13:07
 7/42 anonim ***** válasza:
32%

"Németbe'" ilyen hozzáállással szarba se fognak nézni, ugyanis itt alapvető elvárás egy rendes munkahelyen a tolerancia, normális viselkedés, humánusság."

Ugye most csak trollkodsz?:D

Egy rakás német jobban utálja a migránsokat, mint mi, magyarok.

Látszik hogy te is csak a filmekből, hírekből ismered a németeket :D

2016. aug. 7. 13:08
 8/42 Gotland ***** válasza:
94%

Nem fogok részt venni rajta.

Ameddig a külföldön dolgozó magyarok esetében, a választáson való részvételt direktben lehetetleníti el a kormány (szemben a határon túli magyarokkal), addig semmilyen kormány által kezdeményezett kirakatszavazáson nem veszek részt.

2016. aug. 7. 13:09
 9/42 anonim ***** válasza:
35%
Jól megfizetik, akár háromszor is elmegyek szavazni.
2016. aug. 7. 13:09
 10/42 anonim ***** válasza:
19%

"U.i.: ' németbe', azol hajlandóak voltak nyelvoktatást és szakmai képzést biztosítani a menekülteknek már kezdenek is munkába állni:)."

Pár hete vezető hír volt, hogy eddig kb 50 migráns kezdett el dolgozni a több százezerből.

2016. aug. 7. 13:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!