Ti elmentek az októberi népszavazásra?
Egyébként a vitát eldöntendő:
Egyikőtök válasza sem hasznos (és ez a válasz sem), mert már rég nem a kérdésre reagáltok!
A szokásos ezerszer elhangzott érvek, bárminemű közeledés nélkül... Én már feladtam, nem érdekel ki-mit gondol.
Ami a kérdést illeti, természetesen elmegyek szavazni, mindig igyekszek élni ezzel a jogommal.
Igennel fogok szavazni, de nem írom le iért, mert felesleges vita lenne belőle, amit már nincs kedvem újra és újra lejátszani. Én ezt gondolom helyesnek. Akinek nem tetszik, az vezessen be diktatúrát és akkor nem kell figyelembe vennie.
ma 13:39
"tökéletes hazugság inkább
a migrant szó ugyanis emigránst jelent, ami meg nem egyenlő azzal, amilyen értelmet a migráns az elmúlt időben szerzett magának...."
Igen, pontosan erről beszéltem köszi:) Gyönyörű, ahogy szépen megmagyarázod magadnak, hogy ami úgy van az nem úgy van. Csak az a baj a szír menekülteket is ugyanúgy "migrant"-nak nevezik, ahogyan kelet-európai is "migrant" nekik.
Na ezt hogy csűröd csavarod magadnak, mire kijön az belőle amit te szeretnél, hogy legyen? :D
Akkor írd le a véleményedet, vállald fel!
Vagy csak olyanokat mersz leírni/kimondani, ami társadalmilag elfogadott?
Látom sok ember nem érti a demokrácia lényegét és nagyon fáj a vélemény szabadság is!
Ha a szomszéd pista bácsi nem azt mondja amit hallani akar az ember már akkor is csak köp egyet a földre, hogy várhatnánk már el komoly pártok közti komoly vitát! Hát könyörögöm meghallgatni nem vagyunk képesek a másikat!
A kérdező felvetése meg elmond mindent arról miért pang a politika itthon:
"Én eddig úgy voltam, hogy amit a mi kormányunk akar, én az ellenkezőjét fogom támogatni."
Ez megy már rendszerváltás óta, fogjátok már fel, hogy a demokrácia nem arról szól, hogy az ellenzék esztelenül támad mindent! Ha meg esetleg 1 dologgal is egyet ért a kormánnyal mint ahogy a jobbik szokott, már egyből jön a baloldal, hogy fú szövetkeznek..
Könyörögöm a párbeszéd, a vita lenne a lényeg és felhozhatjuk, hogy a fidesz törölte el a vitát pl választás előtt, de nem ez a nagyobb gond, a nagy gond, hogy eddig sem volt igazi vita! Eddig sem volt még soha igazi ellenzék, itthon ellenző pártok vannak, nem ellenzék!
38.: "Látom sok ember nem érti a demokrácia lényegét és nagyon fáj a vélemény szabadság is! "
Igen, bárki szabadon elmondhatja a véleményét! És én szabadon ellenezhetem, nem? Nem azt jelenti a vélemény szabadsága, hogy minden véleményt éljenezni kell.
Persze nyugodtan ellenezz bármit, én csak azt mondom, hogy ha te egy általad nem szimpatikus pártnál megfogadtad, hogy mindenben ellenzed, az szerintem egy baromság!
Ne azért ellenezz valamit mert a fidesz mondja, és attól hogy a fidesz mondja még nem bűn egyet érteni, ez csak a baloldali agymosás következménye, meg az elmúlt 24 évé, hogy ha a fidesszel egyet merek érteni valamiben, azzal kell kezdenem hogy "de nem vagyok fideszes" miért ne érthetne egyet valaki ellenzékiként a kormánypárttal?
Erről beszéltem h nem ellenzék van, hanem esztelen ellenzés!
De nyugodtan kifejtheted szerinted miben nincs igazam, de ez szerintem Akkor is baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!