Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha 2018-ban megint kétharmadda...

Ha 2018-ban megint kétharmaddal nyer a Fidesz,2020 végére mennyivel fog növekedni a gdp-nk?

Figyelt kérdés
Most a vicceket tegyük félre. Tény, hogy a gazdaság ha nem is nagy mértékben, de növekedett valamennyit. 2018-ban biztosan a Fidesz fog nyerni. Már szinte minden az oligarchák kezében van, ez beindít majd egy komolyabb növekedést, nem? Persze a Fidesz még veszthet is. Kicsi rá az esély, de ha pl. érvénytelen lesz az októberi népszavazás, az hozzájárulhat a bukásukhoz, de szerintem még 2022-ben is jó eséllyel nyerni fognak, ha továbbra is ilyen impotens marad a többi párt. Addig még egyébként nagyon sok idő van, és kibontakozhatnak vezéregyéniségek, szóval nem akarok találgatni, 2018 viszont szinte biztos nekik. Gazdaságilag mi fog történni az országgal?
2016. szept. 27. 00:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%
En is rosszabbul eltem a gyurcsany kormany alatt mert eppen palyakezdo voltam es minimalbert kerestem. Most pedig a sokszorasat, igaz hogy a fidesz van kormanyon de nem hiszem hogy barmilvel hozzajarult volna ehez.
2016. szept. 27. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Az elmúlt 6 hónapban nem jött EU-s pénz a 2% gazdasági növekedés helyett lett 0,9%.

Egy nagyobb inflációt látok, a hiányszakmák miatt.

Egy komolyabb béremelés kell, de mivel nagy a bérre jutó teher, így emelkedni fognak az árak. Nem is kicsivel.

Ez komoly zavart fog okozni a gazdaságban.

Ami ennél is rosszabb, a GDP vagyis a termelés, csak kis mennyiségben emelkedik. Most 10600 Euró/fő, na most számold ki 2% éve növekedés mit jelent ennek fényében.

2 év alatt olyan 11 ezer euróra fog felmenni. Ez éves bérben bruttó 3 millió. És ennyi fizetést kap a magyar éves szinten. Ha ennél több pénzt adnak, akkor hiány lesz, ami áremelést fog okozni, az pedig inflációt.

2016. szept. 27. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Semennyivel, Kérdező. A GDP-növekedést EU-s pénzből érte el kishazánk, anélkül 4% mínuszban lennénk. 2022-re össze fogja hozni a Viktátor a 10-12% mínuszt is, ne félj csak.

Hogy gazdaságilag mi fog történni? Jó eséllyel államcsőd és anarchia lesz a vége.

"mi jobban élünk mióta a fidesz nyert. Gyurcsány alatt még bérletre se volt pénzünk."

Aha, tehát érdekszavazók vagytok, annak pitiztek, akitől finom csontocskát reméltek.

Többek közt neked is köszönhető akkor, hogy Magyarország lassan Szomália szintjére süllyed. Gratulálok, nagyon jó helyre pakoltad az X-et. Kaptad is a mínuszt.

"Mi is jobban élünk mint a Gyurcsány kormány alatt. (Lehet lepontozni, de ebben a válaszban nem tudom mi ,,nem haszos", saját helyzetemet írtam le. Irigy kutyák. )"

Újabb érdekszavazó. Legalább jó pénzt fizetnek az imádottjaid erra backdoor-propagandára, amit itt lenyomsz?

Ja és igen, iLígy vagyok!

Te is kaptad a mínuszt, te kis fidesznyik, te.

"Mi is sokkal jobban élünk, mióta Fidesz kormány van."

És íme a harmadik. Nem tudom eldönteni, hogy ezek most trollkodnak, vagy komolyan ilyen gyagyások, hogy azt hiszik, a Fityisznek hála jobb lett az életük...

(hogy többszáz másik családnak meg rosszabb lett,az őket hidegen hagyja ugye)

Mínusz.

2018. szept. 19. 01:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!