Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem kéne egy kicsit lenyugodni?

Nem kéne egy kicsit lenyugodni?

Figyelt kérdés
Minden igaz, hogy az MSZP hazavágta az országot, lecsuknám mindet, de mostmár minden rendben nagyjából, inkább igyunk a sikerekre, mint küldjük el egymást melegebb éghajlatra
2010. ápr. 23. 22:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Én is ezt mondom. Már csak időp kérdése, és itt lesznek a spártaiak... akkor aztán lesz nemulass a hélótáknak.
2010. ápr. 23. 22:36
 2/12 anonim ***** válasza:
65%
Lekellene nyugodni. De sikerről nem lehet beszélni,mert az nem lesz,csak néhány jómodú embernek. Ne igyunk előre a medve bőrére.
2010. ápr. 23. 22:41
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Nyugodtan kijelentem, a Fidesz meg fog bukni.
2010. ápr. 23. 22:55
 4/12 anonim ***** válasza:
70%

Ma beszéltem egy brazil lánnyal, aki magarul tanul, ismeri a magyar történelmet, nagyon tetszik neki a kultúránk.

Ő azt mondta: bárcsak megtehetné, hogy idejön, és felrázza a magyar embereket. Régen küzdöttünk, harcoltunk, most meg csak siránkozni tudunk, várjuk a sültgalambot. Mennyire igaz.

Végre arra kéne törekedni, hogy megjavítsuk ezt az orszégot. Felelős emberek, felelős döntések kellenek, ki kell használni az ország egyedülálló lehetőségeit. Nem siránkozni, uszítani, hőbörögni. Határozottan, de kulturáltan.

2010. ápr. 23. 22:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Most azon izgul a nép,hogy mit tud tenni az orbán. Nincs megállás.
2010. ápr. 23. 23:08
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

22:56

"Ő azt mondta: bárcsak megtehetné, hogy idejön, és felrázza a magyar embereket."

Nincs is jobb, mint amikor egy naiv tini 8000 kilométerre innen úgy gondolja, hogy majd ő megtanítja egy egész népnek, hogy kell élni. Nagyon éretlen lehet a brazil kislány.

2010. ápr. 24. 01:58
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
De nincs igaza annak az éretlen brazil tininek? Szerintem igaza van...
2010. ápr. 24. 08:39
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Nem volt igaza. Szerintem sok nép örülne, ha olyan múltja lenne, mint nekünk. Viszont változnak az idők, és kész; ma már más a jellemzője a sikerességnek. Ne akarjuk megint Európát lóháton bejárni.
2010. ápr. 24. 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

ma 08:39

Nincs igaza. És brazil tinik ne avatkozzanak magyar belügyekbe :))))

2010. ápr. 24. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:
majd akkor fogok lenyugodni, ha az összes hazaáruló, köztövényes poltikusbűnöző börtönben lesz, fel lesz számolva a bűnözés mniden tekintetben, főleg cigánybűnözés, a segélyezési rendser nem ösztönzi tovább a romákat a tenyészetre, és nem fog minket többé a globális elit érdekeit kiszolgáló helytartó/helytartók irányítani, na majd akkor megnyugszom
2010. ápr. 24. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!