Te is várod már hogy vége legyen ennek a népszavazásnak?
Figyelt kérdés
Én konkrétan már teljesen kivagyok ettől. Bekapcsolom tv-t...jön a reklám hogy "Tudta?" meg minden. Kinyitom újságot...detto...kormány propaganda. Kimegyek utcára...villanyoszlopokon és nagy plakátokon. Majd mikor átmegyek az úton látom a volán buszokon is ez van csak ott már arra buzdít szavazzak nemmel. Előveszem a telefont...fb...reklám...na mi? Hát a Magyarország Kormánya hirdetés. Lassan már nincs olyan hely ahol ne ez lenne.2016. szept. 24. 19:36
1/9 anonim válasza:
Jó lesz, végre eltűnnek, a te mész szavazni, mire kell szavazni, van értelme szavazni stb. 100.000 variációban megjelenő ostoba kérdések.
2/9 anonim válasza:
Nekem az tette be a kaput, hogy megjelentek ezek a plakátok a távolsági buszok oldalán is. Soha nem voltak rajtuk reklám.
Csak azért sem fogok elmenni a szavazni.
3/9 anonim válasza:
Én meg azt várom, hogy mikor szedik le a gyűlöletkeltő plakátokat. Elegem van belőlük, de nagyon! Nem vagyok migránspárti, de a gyűlölet nem old meg semmit. Nem tetszik, hogy az európai országok a migránsválság óta egymásra mutogatnak, próbálják egyik országról a másikra költöztetni a migránsokat. Állandóan veszekedés van ebből és Mo.-ot hibáztatják
4/9 anonim válasza:
Elmegy egy román a pszichológushoz:
"Doktor úr segítsen! Kinyitom az újságot, ott van Ceausescu! Kinyitom a rádiót, ott a Ceausescu! Kinyitom a TV-t, Ceausescu! Most ki merjem nyitni ezt a halkonzervet?"
6/9 anonim válasza:
Elég baj az ha neked a hirdetések traumát okoznak, én nem állok le bámulni olyan hirdetést aminek a tartalmával nem értek egyet.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a Reál boltra is kitették.
8/9 anonim válasza:
Igen,egy kicsit már "fárasztó" a dolog.Én akkor sokalltam be először,amikor az olimpia alatt egy közvetítést nem lehetett "nyugodtan" végignézni.
9/9 anonim válasza:
Engem is fárasztanak már ezek a plakátok. Meg az a rengeteg TUDTA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!