Ha nincs a Jobbik?! Vélemények a lent leírtakról? (Érdemes elolvasni! )
20:07
A randalírozásból kiveszik a szerepüket sok JOBBIK fiatal támogató... (személyes tapasztalat bocsi, ha fáj)
Hehehe, azt hiszem, ez a fanatizmus csúcsa, ezt már nem lehet tovább fokozni :)))))
Előre látható, mi lesz itt a Fidesz-kormány alatt: bármi jó történik az országban, az automatikusan a kis ellenzéki Jobbiknak lesz az érdeme. A Fidesz nyilván csak a kormányzása hibáiért lesz felelős. Ha valamit jól csinál, az a Jobbik érdeme lesz.
Mondjuk aki elmúlt 12 éves, arra ez a propaganda csak korlátozottan fog hatni.
És ott vannak a "közellenségnek" számító gárdisták.
Akik a megáradt Hernád folyónál ott voltak hogy segítsenek a helyieknek.
Akik segítettek a Borsod megyei viharkároknál.
Akik véradás akcióikkal támogatták a kórházakat, és így beteg hozzátartozóinkat.
És akik megfékezték a cigánybűnözést néhány faluban!
Tiszteletet érdemelnek.
Szebb jövőt!
20:07:-es vagyok.
Miért pontoztak le ennyire? 31%-ra.
"De én speciel nem vettem észre a sulimban, az osztálytársaim körében, hogy a fiatalság morális-egzisztenciális válságban van.
Azt sem tudom, hogy hogyan romboltál az én vagy más ifjúságbeliek értékítéletét? "
Persze hogy nem veszed észre mert át vagytok nevelve. Ezt hívják agymosásnak. Belétek már a fogyasztói társadalmat nevelték és hogy ne legyünk magyarok a zsidó pedig sérthetetlen a multi pedig istenkirály mert ő hoz nekünk kánaánt.
Miskolci főkapitány szóbeli elmarasztalásban részesült. Nem azt írtam hogy kapott valamit, hanem hogy elmarasztalták!
Vagy ha hazudok egy újságcikk nyomán teszem..
"A randalírozásból kiveszik a szerepüket sok JOBBIK fiatal támogató... "
Ezt most úgy írod mintha a fidesz és nem támogatókról hanem tagokról van szó aki pl parlamenti képviselő, nem tenné. Vagy nőket falhozvágni, székházakat lehugyozni nem randalírozás csak ha nem fideszes csinálja?
Ok, ha így gondolod.
Akkor mond el nekem, hogy hogy van belénk nevelve az, hogy ne legyünk magyarok és a zsidók sérthetetlenek?
(Valószínűleg rosszul, mert a fiatalok körében nagyon népszerű a Jobbik.)
De, engem pontosan az érdekelne, hogy a fiatalok viselkedésében miben nyilvánul meg az, hogy az van beléjük nevelve, hogy ne legyünk magyarok és hogy a zsidók sérthetetlenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!