Ha nincs a Jobbik?! Vélemények a lent leírtakról? (Érdemes elolvasni! )
Azt állítani, hogy ezek a kérdések nem merültek volna napirendre soha, az erős. De az hogy ennyire mellbevágóan őszintén, és szembesítve, hogy ma és nem évek múlva az korán sem biztos. És ami ezután jön az is hasonló lesz.
Hisz az elmúlt 20 évünkkel is szembe kell majd nézni, főleg meg kell magyarázni a miérteket. Ebben is kíméletlen lesz a Jobbik, és ez az ami kínos lesz a 20 éves pártoknak, sőt lehet pusztító.
Kicsit off:
"a nemzetkárosító oktatás tovább folytatódna"
Ez mire utal? Mi volt eddig és mi lesz?
Imádom amikor a Fidesz van hatalmon reakciót hallom.
És nem tudom hogy az értelem a kevés, vagy a megfigyelő képesség, esetleg a memória gyenge. A Fidesz ellenzékben volt 8 éven át, és az MSZP hibáin emelkedett 2/3 os magasságokba. És aki komolyan elhiszi hogy a Fidesznek em lesz „Felcsuti” beszéde, az nagyon naiv, hisz az MSZP t a Fidesz szembesítette a 8 évvel, a Fideszt meg a Jobbik fogja a 20al. Lehet a párhuzamokon rugózni!
V.5.2. Tudatos magyar ifjakat!
Az elmúlt húsz év:
A magyar ifjúság súlyos erkölcsi-világnézeti válságba sodródott az ún. rendszerváltást követő húsz évben. Ez a folyamat
az utóbbi évek során mindinkább felgyorsult.
Az egymást követő kormányzatok szisztematikusan rombolták az ifjúság értékítéletét, és akadályozták egzisztenciális
és szellemi felemelkedését is.
A szebb jövő:
Az oktatáson és a nevelésen keresztül a fiatal generációk körében olyan életmódot és fogyasztási kultúrát kívánunk
népszerűsíteni, amely erősíti a társadalmi kohéziót, az értékes és az értéktelen közötti különbségtétel képességét, valamint a
magyar nemzetgazdaság alapvető érdekeire tekintettel van.
Erősítjük a magán-, a közösségi és társadalmi tulajdon sérthetetlenségét a hit- vagy erkölcstan-oktatásban. Ezt a korrupcióellenes
harc egyik legfontosabb eszközének tekintjük.
Az önkéntes munka intézményén keresztül növeljük a fiatalok közösségi és társadalmi felelősségérzetét és aktív állampolgári
részvételét.
Középpontba állítjuk a fiatalok egészségnevelését, és gátat szabunk a droghasználat terjedésének.
Jobbik-program
Köszönöm! Ezt speciel én is olvastam, mert érdekelt ez a része.
Az önkéntes munka tényleg jó ötlet.
De én speciel nem vettem észre a sulimban, az osztálytársaim körében, hogy a fiatalság morális-egzisztenciális válságban van.
Azt sem tudom, hogy hogyan romboltál az én vagy más ifjúságbeliek értékítéletét?
Mert mittudom én régen is részegedtek a gyerekek (falun meg nagy divat volt régen is a pálinkázás), drog nem volt, de az a modern kor következménye.
Igen, talán a sok vandálkodást tudom idekötni. Az tényleg lehet ez.
Pontosan!
Szellemi, erkölcsi, fiziológiai, és gazdasági leépülés!
Szóval, általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!