Ha egy tanár heti 20 órában dolgozna, és hónap végén NETTÓ 240 ezret kapna fizetésnek, akkor csökkenteném a fizetését a jelenlegi fizetésekhez képest?
Csak, hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba az illető, akit felpontoztak 100%-ra tegnap este az én voltam.
Azért mert a kérdező be tudott írni egy olyan épületes baromságot, hogy ő megemelné a tanárok fizetését, majd közölte, hogy általános iskola alsóban 2000 forint nettó lenne az "alsós tanárok" értsd: tanítók órabére, de nem, nem tanítási órák után, hanem 60 percenként. Tehát 45 percre számítva az 1500Ft, mivel közben a kérdező oktatási csomagjában jelentős oraszámcsökkentéssel számolt én így számoltam:
Heti húsz óra egy tanítónak:
20x1500x4.5 ez pedig a legoptimálisabb verzió, mikor van elég órája és még így is csak 135 körül kapna, ha csak het 15 tanórája van akkkor már csak havi nettó 100-at kapna, ezek a fizetéseket pedig jobb helyen egy szalagmunkás is megkapja. Ezt pontozák föl 100%-ra, csak a kérdező olyan ostoba, hogy a matek alapszinten sem megy neki! Nem tudom milyen egyetemre járhat, mert folyton arra verte a nyálát, hogy egyetemista, de valami nagyon himbi-limbi hely lehet, ahol még szorozni sem kell tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!