Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvényes lesz a kvóta népszava...

Érvényes lesz a kvóta népszavazás, vagy meghiúsul?

Figyelt kérdés
Nagyon remélem, hogy a nemek nyernek. Nem mindenben értek egyet a kormánnyal, de ebben mindenképp támogatom.

2016. szept. 20. 12:25
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
6%

,,Megint látszik hogy van 1-2 szélsőséges, akik érvek nélkül csak vagdalkozni és szidni tudják a másikat. Meg akarják védeni a hazát, a magyar nőket....de közben alpári módon a magyar honfitársainak szidása megy csak. Hazaáruló aki nem úgy gondolkozik mint ők....más véleménye nem számít nekik mert el vannak szállva."

Rengeteg véleményt írtam. Nem tudom miről beszélsz. Teljesen logikus dolog. Aki a magyarországi nép által demokratikusan választott politikusok döntése felé tennék az Európai Unió döntését azok hazaárulók. Ti a magyar emberek akarata felé helyeznétek MAGYARORSZÁGON az Eus-akaratokat. Ez mi ha nem hazaárulás?

2016. szept. 20. 14:46
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

"Első körben 1800 át telepítenének csak ide, arra már nem vagy képes gondolni hogy ezzel az Eus politikával 1800 után még évente lesz ennyi?"

1200-at írtam, de mindegy...

És Orbán politikájával? AKi csak úgy ellenőrzés nélkül engedi be a letelepedési kötvényt vásárlókat? Ők nem fognak szaporodni???? Ők nem fognak többen jönni?

De még mindig nem kaptam választ: a 18.000 fizetős bevándorló (akinek majd vissza is kell ezt fizetni) miért van rendben, az 1200 menekült miért nem???????

2016. szept. 20. 14:50
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

,,A fidesz semilyen dontese nem volt eddig hosszu tavon sikeres. Es nem masok miatt."

dontese egy se volt sikeres, de 1-1 döntése volt ami sikeres volt, de azok se hosszu tavon hanem hosszú távon voltak csak sikeresek.

2016. szept. 20. 14:51
 34/41 anonim ***** válasza:
32%

,,1200-at írtam, de mindegy...

És Orbán politikájával? AKi csak úgy ellenőrzés nélkül engedi be a letelepedési kötvényt vásárlókat? Ők nem fognak szaporodni???? Ők nem fognak többen jönni?

De még mindig nem kaptam választ: a 18.000 fizetős bevándorló (akinek majd vissza is kell ezt fizetni) miért van rendben, az 1200 menekült miért nem??????"

De mire válaszoljak? Engem nem érdekel ez a duma hogy mocskos Orbán. Leírtam hogy NEM VAGYOK FIDESZ PÁRTI. De ebben a kérdésben egyet értek vele.

Egy valamire válaszolj. Kvótáról, migránsokról beszélve hogy JÖN IDE a 18.000 fizetős bevándorló? Légyszíves írd már le mikor mondtam hogy rendben van. Írd le, nehogy megkerüld ezt a mondatot. Tudod hogy miért hagyom figyelmen kívül? Mert SEMMI KÖZE A TÉMÁHOZ. Nem mondom azt hogy jó dolog.

De másra nem vagy képes, akár mi a téma csak mocskos Orbán? Oké mocskos, ha ezt akarod hallani csak szállj már le róla. Hagyd ki könyörgök. Minden második szavad ne a Fidesz és Orbán legyen mert ROHADTUL nem ez a téma. a Kvótáról beszélünk NEM A FIDESZ politikájáról. Hogy a tökömbe jön ez ide? Áruld el. Ne kerüld meg ezt a mondatot se. Áruld el hogy jön ide?

Bevándorlók ők is, oké. De Ez megint milyen idióta, ostoba logika, hogy hát ha azok itt lehetnek, akkor már ezeket is csődítsük ide? Ez olyan hogy hááááá leégett a fél házam, akkor égessem le a másik felét is. Teljesen olyan. De nem akarok erről a 18.000 emberről vitázni, mert semmi köze a kérdéshez.

2016. szept. 20. 14:57
 35/41 anonim ***** válasza:
49%
Ha tetszik ha nem én egy kérdést nem úgy ítélek meg mint ti hogy a vezír ezt mondta, én is szajkózom. Van saját véleményem. És ha egy kérdéssel egyet értek NEM érdekel kinek a javaslata.
2016. szept. 20. 14:59
 36/41 anonim ***** válasza:
0%

,,Abban, hogy csinaltak egy szavazast, aminek semmi hatasa nincs semmire, csak jo sok penzbe kerul?"

Nektek is ennyi az érvelés. Kijelentetek valamit mint egy axiómát és nem tudjátok alátámasztani linkekkel, vagy egyéb tényekkel. Ennek a mondatnak így semmi értelme nincsen. Ostobaság.

2016. szept. 20. 15:18
 37/41 anonim ***** válasza:
32%

,,Tévedés.

Mi vagyunk antidemokratikusak.

Az Eurórai Tanácsban a 28 tagállam kormányfői megszavazták a kvótát minősített többséggel.

A kvóta teljesen demokratikus.

A népszavazás is az, mert nem ügydöntő, szóval a valóságban semmi hatása nem lesz."

Ez is milyen érvelés? Linket arról hogy az EU felülírhatja az országok törvényeit. Ha nincs te is ostobaságokat írtál csak. Az teljesen törvényes hogy a magyar nép népszavazáson elmondja hogy Nem akarja ezt, és törvénybe iktatják. Ez teljesen normális. Az Eu hogy ehhez hogy viszonyulhat, azt nem tudom. De ha már erre hivatkozol hogy az EU felülírhatja az országok törvényeit linkeld be.

2016. szept. 20. 15:24
 38/41 anonim ***** válasza:
45%

Nagyon remélem, hogy érvénytelen lesz!

Én határon túli vagyok, ezért nem fogok szavazni és minden más határon túlit erre bíztatok, csatlakozzon ehhez a mozgalomhoz, különösen aki erdélyi: [link]

Mi megtehetjük, hogy nem szavazunk, bebizonyítva, hogy Erdély még mindig a tolerancia, a vallásszabadság, a multikulturalitás, az egymással szembeni tisztelet és emberség bástyája, fellegvára!

A magyarországiaknak viszont azt javaslom, menjenek el és szavazzanak ÉRVÉNYTELENÜL. Ha otthon maradtok, a kormány úgyis csak kimagyarázza, hogy á, csak passzívak az emberek, de azért egyetértenek velünk. Egy rekord mennyiségű érvénytelen szavazatot már nem tudnának megmagyarázni, leinteni ennyivel. Szavazzatok érvénytelenül, mert hülye kérdésre tényleg csak hülye választ érdemes adni!

2016. szept. 24. 12:46
 39/41 kovpet ***** válasza:

Az a baj az érvénytelen szavazatokkal, hogy hamar érvényes nemekké válhatnak:

[link]

2016. szept. 24. 13:18
 40/41 anonim ***** válasza:
# 39-es, ez igaz, de éppen ezért le is szavazhatnak a nevedben, urnazárás után, visszaélve a névjegyzékben szereplő adataiddal! Szerintem az az egytlen biztos megoldás, ha elmész és jól-jól besatírozod mindkét karikát, hogy már ne is lehessen beleikszelni utólag. Így biztosan érvénytelen a szavazatod, és ha már bedobtad az urnába, csak-csak kénytelenek lesznek megszámolni, és legnagyobb bosszúságukra már nem is ikszelhetnek helyetted egy teljesen besatírozott körbe.
2016. szept. 24. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!