Érvényes lesz a kvóta népszavazás, vagy meghiúsul?
Ez nem a Fideszről,nem Orbánról szól.
Mindenki menjen el szépen szavazni,és voksoljon a nemre.
Szerintem nem lesz elég szavazó.
Amúgy baromira mindegy, a kvótát arra találták ki, hogy az EU határországaiban csökkentsék a migrációs nyomást azzal, hogy belsőbb országokban helyezik el a menekült státuszt megkapókat. Magyarország pedig pont ilyen peremország.
Az a legnagyobb nehézség hogy vannak hazaáruló szervezetek Magyarországon. Kétfarkú Kutya párt, vagy MSZP, DK pl. És ők megakarják akadályozni hogy a Fidesz bármilyen döntése sikeres legyen.
Ha a Fidesz A-t mond, ők B-t. Ezt itt a Gyikon is láthatod, szép számmal vannak ilyenek. Minden második szavuk bármi legyen a téma az hogy mocskos Fidesz. Miért szavaz az MSZP-szektájukra? Mert mocskos Fidesz.
Én nagyon remélem hogy elég nagy lesz a részvétel. Még a hitgyülekezet vezetője is Nemmel szavaz. Csak a szélsőséges kommunisták nem. Most kiderül hogy van-e nemzeti összetartás. Remélem hogy nem a hazaárulók nyernek!
# 14
Látom a hazaárulózás meg a kommunistázás megy. Kár, hogy az érvelés nem. A Fidesz is hazaáruló meg kommunista, csak szerintem nem ez az érv egy vitában.
"És ők megakarják akadályozni hogy a Fidesz bármilyen döntése sikeres legyen. "
A fidesz semilyen dontese nem volt eddig hosszu tavon sikeres. Es nem masok miatt.
" Most kiderül hogy van-e nemzeti összetartás. Remélem hogy nem a hazaárulók nyernek!"
Aki nem ert egyet a orban viktor hazugsagaival az hazaarulo? Ez am a nemzeti osszetartas :D
Szerintem sajnos érvényes lesz. Bár én nem megyek, ebben a felesleges viccben nem vagyok hajlandó részt venni, inkább a 3 éves fiammal töltöm azt a vasárnapot.
De sajnos be lettek fenyítve az emberek, hogy " ahol nem lesz érvényes a szavazás, oda menekülteket telepítenek), így félelemből, de elmennek az emberek szavazni...
És nem vagyok se gyurcsányisa, se kommunisa, se hazaáruló, csak egy egyszerű állampolgár akinek a töke tele van már Orbánnal és a sleppjével...
Remélem nem lesz érvényes.
Idióta aki részt vesz ezen a szavazáson.
Semmi következménye nincs, Magyarország soha nem lesz célország, ha kellene is befogadnunk embereket, az első adandó alkalommal nyugatra mennének.
Az oktatás állapotáról miért nincs soha népszavazás?
,,Aki nem ert egyet a orban viktor hazugsagaival az hazaarulo? Ez am a nemzeti osszetartas :D"
Az a hazaáruló aki AKARJA hogy a mi politikánk hozzájárulása nélkül azt telepítsenek ide akit akarnak.
Nem tudom hogy jött ide Orbán, de hát nektek minden második szavatok az hogy mocskos Orbán, szóval nem lepődtem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!