Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érvényes lesz a kvóta népszava...

Érvényes lesz a kvóta népszavazás, vagy meghiúsul?

Figyelt kérdés
Nagyon remélem, hogy a nemek nyernek. Nem mindenben értek egyet a kormánnyal, de ebben mindenképp támogatom.

2016. szept. 20. 12:25
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
Oké, lehet nem kellene a véleményem hangoztatni. arra mondjatok akkor valamit, hogy lesz-e elég szavazó vagy sem?
2016. szept. 20. 13:17
 12/41 anonim ***** válasza:
6%

Ez nem a Fideszről,nem Orbánról szól.

Mindenki menjen el szépen szavazni,és voksoljon a nemre.

2016. szept. 20. 13:23
 13/41 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem lesz elég szavazó.

Amúgy baromira mindegy, a kvótát arra találták ki, hogy az EU határországaiban csökkentsék a migrációs nyomást azzal, hogy belsőbb országokban helyezik el a menekült státuszt megkapókat. Magyarország pedig pont ilyen peremország.

2016. szept. 20. 13:29
 14/41 anonim ***** válasza:
11%

Az a legnagyobb nehézség hogy vannak hazaáruló szervezetek Magyarországon. Kétfarkú Kutya párt, vagy MSZP, DK pl. És ők megakarják akadályozni hogy a Fidesz bármilyen döntése sikeres legyen.

Ha a Fidesz A-t mond, ők B-t. Ezt itt a Gyikon is láthatod, szép számmal vannak ilyenek. Minden második szavuk bármi legyen a téma az hogy mocskos Fidesz. Miért szavaz az MSZP-szektájukra? Mert mocskos Fidesz.

Én nagyon remélem hogy elég nagy lesz a részvétel. Még a hitgyülekezet vezetője is Nemmel szavaz. Csak a szélsőséges kommunisták nem. Most kiderül hogy van-e nemzeti összetartás. Remélem hogy nem a hazaárulók nyernek!

2016. szept. 20. 13:36
 15/41 anonim ***** válasza:
93%

# 14

Látom a hazaárulózás meg a kommunistázás megy. Kár, hogy az érvelés nem. A Fidesz is hazaáruló meg kommunista, csak szerintem nem ez az érv egy vitában.

2016. szept. 20. 13:40
 16/41 anonim ***** válasza:
95%

"És ők megakarják akadályozni hogy a Fidesz bármilyen döntése sikeres legyen. "

A fidesz semilyen dontese nem volt eddig hosszu tavon sikeres. Es nem masok miatt.

2016. szept. 20. 13:42
 17/41 anonim ***** válasza:
94%

" Most kiderül hogy van-e nemzeti összetartás. Remélem hogy nem a hazaárulók nyernek!"

Aki nem ert egyet a orban viktor hazugsagaival az hazaarulo? Ez am a nemzeti osszetartas :D

2016. szept. 20. 13:43
 18/41 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sajnos érvényes lesz. Bár én nem megyek, ebben a felesleges viccben nem vagyok hajlandó részt venni, inkább a 3 éves fiammal töltöm azt a vasárnapot.

De sajnos be lettek fenyítve az emberek, hogy " ahol nem lesz érvényes a szavazás, oda menekülteket telepítenek), így félelemből, de elmennek az emberek szavazni...

És nem vagyok se gyurcsányisa, se kommunisa, se hazaáruló, csak egy egyszerű állampolgár akinek a töke tele van már Orbánnal és a sleppjével...

2016. szept. 20. 14:19
 19/41 Gotland ***** válasza:
53%

Remélem nem lesz érvényes.

Idióta aki részt vesz ezen a szavazáson.

Semmi következménye nincs, Magyarország soha nem lesz célország, ha kellene is befogadnunk embereket, az első adandó alkalommal nyugatra mennének.

Az oktatás állapotáról miért nincs soha népszavazás?

2016. szept. 20. 14:25
 20/41 anonim ***** válasza:
4%

,,Aki nem ert egyet a orban viktor hazugsagaival az hazaarulo? Ez am a nemzeti osszetartas :D"

Az a hazaáruló aki AKARJA hogy a mi politikánk hozzájárulása nélkül azt telepítsenek ide akit akarnak.

Nem tudom hogy jött ide Orbán, de hát nektek minden második szavatok az hogy mocskos Orbán, szóval nem lepődtem meg.

2016. szept. 20. 14:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!