Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti várjátok már október 2-át?

Ti várjátok már október 2-át?

Figyelt kérdés
Akkor lesz valami népszavazás ha jól tudom.

2016. szept. 20. 06:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%
Nem... semmi izgalmas nem lesz aznap.
2016. szept. 20. 14:32
 22/32 anonim ***** válasza:
0%
Október végét várom akkor telepítenek pontyot az RSD-be.
2016. szept. 20. 15:50
 23/32 anonim ***** válasza:
72%
Én már az október 3-át várom.
2016. szept. 20. 16:37
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
Én már nagyon várom! Remélem hoz nekem Legot Orbán Viktor bácsi
2016. szept. 20. 16:44
 25/32 anonim ***** válasza:
48%

"Akkor lesz valami népszavazás ha jól tudom"

Unatkozol?

Normális ember le se sza ja az ilyen baromságokat.

Másodsorban pedig az sem tudod (jah persze) hogy mi lesz csak halottál valamit félfüllel mi?

Amúgy izgalmas életed lehet, bár sokan tudom erre meg ilyenekre verik...

2016. szept. 20. 18:27
 26/32 anonim ***** válasza:
0%
Én inkább okt. 7.-ét várom
2016. szept. 20. 20:20
 27/32 anonim ***** válasza:
0%
Én az október 10-et várom. A WWE 2K17 miatt.:D
2016. szept. 20. 20:25
 28/32 MolotovPunk ***** válasza:
39%

Nem,mert egy nagy semmiről szól az egész dolog és újabb pénzt dobtak ki a népszavazással az ablakon.Ráadásul nem sok hatása lesz.

Így különösebben nem is érdekel a dolog...

2016. szept. 20. 20:27
 29/32 anonim ***** válasza:
47%
Várja a hóhér !!! Hülye kérdésre hülye választ ! Szavazz érvénytelenül !!! Csak az MKKP !!!
2016. szept. 20. 23:15
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

""Viszont aki elmegy szavazni, ha minden rosszat elfelejtett is amit az mszmp-ből lett mszp korm. mondott, egyet ne felejtsen el, amit ezek, bukásuk idején mondtak a mostani korm.nak: "Ott fogunk betartani nektek, ahol csak lehet." Ez a céljuk most is, a hazudozásaikkal!"

Ezt a mondatot nem egészen értem.

A Fideszben legalább annyi ex mszmp- és volt kisz-tag van, mint az mszp-ben. És mielőtt azzal jönnél, hogy akkoriban mindenkinek kötelező volt, hozzáteszem, hogy a tisztégvállalás már egyáltalán nem volt kötelező.

Amúgy meg nem tudom, hogy hol mondott az mszmp olyan a "mostani kormánynak", hogy "ott fogunk betartani nektek, ahol csak lehet." de remélem, hogy küldöd a linket. "

Nahát pedig világos tiszta a kép.

Az, hogy abban az egy pártos időben csak egyetlen módja volt politikai pályára kerülni, ha valaki belépett az MSZMP-be és tisztséget vállalt, hogy ennek a leple alatt lassan eljuthassunk idáig, hogy most ezt elemezhetjük.

Azok az emberek azért léptek be, mert ez volt az egyetlen módja, hogy megváltoztassák azt a tehetetlen, orosz majd nyugati külföldi uralom alatt álló bagázst.

Mostanra letisztult a dolog és mindenki (nagy többség) látja, hogy ezek az emberek adják most a jó irányt!

"Mikor mondta az MSZP", hogy mindent meg fognak tenni, hogy el lehetetlenítsék Mo.rszág vezetését?

Tessék:

[link]

Itt is esik róla szó, ezt én magam is hallottam, csak éppen nem tudtam felvenni a tv-ből, pedig jó lett volna ilyenkor megmutatni. A Gyurcsány kétségbe esett, dühödt rikoltozása mindennél beszédesebb volt. Nagyon pontosan leírtak a cikkben mindent, pont úgy ahogy hallottam én is. Utána még egyszer már nem adták le sajnos a tv-ben.

[link]

2016. szept. 21. 10:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!