Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti várjátok már október 2-át?

Ti várjátok már október 2-át?

Figyelt kérdés
Akkor lesz valami népszavazás ha jól tudom.

2016. szept. 20. 06:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
36%

Várom, mert fogok találkozni három, rég nem látott barátnőmmel. :))

De hogy a kérdésre válaszoljak: elmegyek szavazni, de különösképpen nem várom, ahogy más szavazásokat sem.

2016. szept. 20. 09:43
 12/32 Gotland ***** válasza:
59%

A szűk családi környezetünk (10-13 fő)biztosan nem megy el szavazni. Az ismerőseim nagy része sem.

Kíváncsi lennék, hogy a diplomások közel mennyien dőlnek be, és mennek el szavazni. - Mert megkockáztatom, hogy a 20 százalékot nem éri el a számuk.

2016. szept. 20. 10:29
 13/32 anonim ***** válasza:
28%

"Akkor lesz valami népszavazás ha jól tudom."

Pontosan tudod hogy miről van szó, nem kell az ártatlan duma. Tudjuk hogy ki van adva a fideszes bértrolloknak hogy naponta minimum egy tucat kérdést írjanak ki erről.

2016. szept. 20. 10:39
 14/32 anonim ***** válasza:
62%
Várom, mert végre tehetek én is valamit a kérdésben. Még, ha egy aprócska x is az! Mások annyit fáradoznak, hogy itt rend és nyugalom legyen! Azthiszem ennyi igazán elvárható tőlem is!
2016. szept. 20. 10:51
 15/32 anonim ***** válasza:
57%
"Hazafiassági torna,igaz magyar,műmagyar lipsi...".Szerintem,te egy nagyon beteg ember vagy.
2016. szept. 20. 11:30
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként én már várom,hogy mielőbb túllegyünk rajta,mert már baromi unalmas,hogy hónapok óta másról sem lehet olvasni,hallani.Azért ezt nagyon jól "kikalkulálta" a Fidesz.
2016. szept. 20. 11:36
 17/32 anonim ***** válasza:
0%

Majd olvassátok vissza a válaszokat... egy cso ó válasz arról szól, hogy "haha végre betarthatunk, keresztbe tehetünk, árthatunk a másiknak"... emberek bosszúhadjáratot, utálathadjáratot folytatnak....

Gyűlöljétek csak egymást nagymagyarok! Nem kell ahhoz migráns, hogy az ország megfulladjon.. elég hozzá a magyar is.. :(

2016. szept. 20. 12:42
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

..tács"ka"

Nem az a lényeg, hogy ki mondta,hanem amit mondott. csodálkoznék, ha elfelejtenél egy olyan kijelentést ami neked akkor épp annyira tetszett,mint amennyire engem bántott...hisz ezzel tudatta a gondolkozni tudó emberrel: számukra nem a nép, nem az ország, nem az ember a fontos, csupán csak egy. Ó míly szomorú. most már nem ÉN ülök a miniszter elnöki székben hanem ő, ő, ő. És a miniszteri székben is mások űlnek. Nem azok, akiket ÉN űltettem oda. "Ó világ! Hogy fogom én ezt túlélni!" szegény gazdád! El ne hagyd

2016. szept. 20. 13:14
 19/32 anonim ***** válasza:
34%
Igrn . nagyon várom a miniszterelnök úr arcát ha bukik a népszavazása, és kiváncsi vagyok van-e még benne egy szikra becsület
2016. szept. 20. 13:36
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
Én várom igen. Megyünk a családdal kirándulni egy nagyot...ha jó idő lesz.
2016. szept. 20. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!