Ti várjátok már október 2-át?
Várom, mert fogok találkozni három, rég nem látott barátnőmmel. :))
De hogy a kérdésre válaszoljak: elmegyek szavazni, de különösképpen nem várom, ahogy más szavazásokat sem.
A szűk családi környezetünk (10-13 fő)biztosan nem megy el szavazni. Az ismerőseim nagy része sem.
Kíváncsi lennék, hogy a diplomások közel mennyien dőlnek be, és mennek el szavazni. - Mert megkockáztatom, hogy a 20 százalékot nem éri el a számuk.
"Akkor lesz valami népszavazás ha jól tudom."
Pontosan tudod hogy miről van szó, nem kell az ártatlan duma. Tudjuk hogy ki van adva a fideszes bértrolloknak hogy naponta minimum egy tucat kérdést írjanak ki erről.
Majd olvassátok vissza a válaszokat... egy cso ó válasz arról szól, hogy "haha végre betarthatunk, keresztbe tehetünk, árthatunk a másiknak"... emberek bosszúhadjáratot, utálathadjáratot folytatnak....
Gyűlöljétek csak egymást nagymagyarok! Nem kell ahhoz migráns, hogy az ország megfulladjon.. elég hozzá a magyar is.. :(
..tács"ka"
Nem az a lényeg, hogy ki mondta,hanem amit mondott. csodálkoznék, ha elfelejtenél egy olyan kijelentést ami neked akkor épp annyira tetszett,mint amennyire engem bántott...hisz ezzel tudatta a gondolkozni tudó emberrel: számukra nem a nép, nem az ország, nem az ember a fontos, csupán csak egy. Ó míly szomorú. most már nem ÉN ülök a miniszter elnöki székben hanem ő, ő, ő. És a miniszteri székben is mások űlnek. Nem azok, akiket ÉN űltettem oda. "Ó világ! Hogy fogom én ezt túlélni!" szegény gazdád! El ne hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!