Miért bántják Orbán Viktort?
"vagy legalább próbáld ki a piacot..."
Vállalkozóként elég régóta vagyok a piacon.
Ettől függetlenül (és a munkámtól függetlenül) igenis fontosnak tartom a közalkalmazottak tisztességes bérét és munkakörülményeit. Próbálj a piacon megélni a közalkalmazottak nélkül.
Hát nem tudom hogy vagytok vele srácok,de ilyen sz_r kormányunk még soha sem volt,mint most.Ezek már Gyurcsányékat is alulmúlták régen.
A Fid. kormány még nagyobb szegénységet hozott,mint valaha.
A rezsicsökkentésnek hála több megyében nincs kéményseprés, ill. akadozik a hulladékszállítás (arról nem is beszélve, hogy a szelektíveket is inkább összeborítják, ami meg az újrahasznosítás kárára megy).
Tök jól hangzik, hogy kevesebbet kell fizetni, de attól még a vízművek nem tudja olcsóbban venni a csövet, ha az eltörik. Az embereknek halvány lila gőzük nincs a gazdaság működéséről...
"Próbálj a piacon megélni a közalkalmazottak nélkül."
rajtam múlna a közszféra nem egy szeretetkör lenne ám, ahol 10 ember végzi 1 dolgát
""Rossz pénztárban voltál.""
Én még szerencsés voltam! Volt olyan pénztár ahol a hozam - nulla forint volt.
# 37/37 Időpont ma 12:31
Mennyi idő után? 1 év? 2? A nyugdíjmegtakarítások extrém hosszú lejáratúak voltak, persze, hogy nincs hozama rövid távon.
Jah....istenem..... tudjuk kérdező.....a Názáreti Viktor...
Nem mondom el ujra mit gondolok a vak fideszes rétegről sokan olvassák meg tudják már. De egy példával válaszolnék a szent vezéredre.
Ha már aszontad CSOK.
kik kapják meg? Ja, a jól keresők , ugyanis ki van kötve hogy mennyitől lefele nem kephatod meg. Asziszem 200 ezer valamennyi körül. Nagysegítségcsaknem az kapja akinek kell kevezmény. Ezt nevezed te legjobbnak? Öcsém, a vezéred kinyalhatja a seggemet...
#35: "A gazember multik tönkretették eddig is Magyarországot, a bankokkal karöltve. "
Tudtad hogy ezek a multik (köztük a Tesco) több tízezer embernek ad munkahelyet???
Tudtad hogy a bankok nagy része állami már? És azzal tisztában vagy hogy senki fejéhez nem tartottak pisztolyt mikor hitelt kellett felvenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!