Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért bántják Orbán Viktort?

Miért bántják Orbán Viktort?

Figyelt kérdés
Ilyen jó miniszterelnöke még soha nem volt Magyarországnak, mint Orbán Viktor szerintem. Ez a családi otthonteremtési kedvezmény, rezsicsökkentés szuper+megvéd minket a migránsoktól is, akik el akarják foglalni hazánkat, de Orbán Viktor ezt nem hagyja, és bátran hősiesen kiáll értünk. Szerintem ezért hálát kellene neki adnunk, nem pedig szidni őt. Szerintem nagyszerű miniszterelnök, a gazdaságunk is szárnyal a kormányzása alatt.

2016. szept. 17. 10:58
1 2 3 4 5
 31/49 Andizsuzsi ***** válasza:
90%

"vagy legalább próbáld ki a piacot..."

Vállalkozóként elég régóta vagyok a piacon.

Ettől függetlenül (és a munkámtól függetlenül) igenis fontosnak tartom a közalkalmazottak tisztességes bérét és munkakörülményeit. Próbálj a piacon megélni a közalkalmazottak nélkül.

2016. szept. 17. 16:45
 32/49 MolotovPunk ***** válasza:
81%

Hát nem tudom hogy vagytok vele srácok,de ilyen sz_r kormányunk még soha sem volt,mint most.Ezek már Gyurcsányékat is alulmúlták régen.

A Fid. kormány még nagyobb szegénységet hozott,mint valaha.

2016. szept. 17. 17:01
 33/49 anonim ***** válasza:
8%
Az ellenfelek minden náluk értékesebb embert bántanak!
2016. szept. 17. 17:03
 34/49 anonim ***** válasza:
86%

A rezsicsökkentésnek hála több megyében nincs kéményseprés, ill. akadozik a hulladékszállítás (arról nem is beszélve, hogy a szelektíveket is inkább összeborítják, ami meg az újrahasznosítás kárára megy).

Tök jól hangzik, hogy kevesebbet kell fizetni, de attól még a vízművek nem tudja olcsóbban venni a csövet, ha az eltörik. Az embereknek halvány lila gőzük nincs a gazdaság működéséről...

2016. szept. 17. 18:22
 35/49 A kérdező kommentje:
A gazember multik tönkretették eddig is Magyarországot, a bankokkal karöltve. Ezek pokolfajzatok. Orbán Viktor viszont a sarkukra lépett, köszönet érte nekik. Mi az hogy nem tudják olcsóbban megcsinálni? Akkor menjenek szépen csődbe, és csinálja olyan aki tudja, ennyire egyszerű a dolog.
2016. szept. 17. 18:39
 36/49 anonim ***** válasza:
6%

"Próbálj a piacon megélni a közalkalmazottak nélkül."

rajtam múlna a közszféra nem egy szeretetkör lenne ám, ahol 10 ember végzi 1 dolgát

2016. szept. 17. 19:26
 37/49 anonim ***** válasza:

""Rossz pénztárban voltál.""

Én még szerencsés voltam! Volt olyan pénztár ahol a hozam - nulla forint volt.

2016. szept. 18. 12:31
 38/49 anonim ***** válasza:

# 37/37 Időpont ma 12:31

Mennyi idő után? 1 év? 2? A nyugdíjmegtakarítások extrém hosszú lejáratúak voltak, persze, hogy nincs hozama rövid távon.

2016. szept. 18. 12:35
 39/49 anonim ***** válasza:

Jah....istenem..... tudjuk kérdező.....a Názáreti Viktor...

Nem mondom el ujra mit gondolok a vak fideszes rétegről sokan olvassák meg tudják már. De egy példával válaszolnék a szent vezéredre.

Ha már aszontad CSOK.

kik kapják meg? Ja, a jól keresők , ugyanis ki van kötve hogy mennyitől lefele nem kephatod meg. Asziszem 200 ezer valamennyi körül. Nagysegítségcsaknem az kapja akinek kell kevezmény. Ezt nevezed te legjobbnak? Öcsém, a vezéred kinyalhatja a seggemet...

2016. szept. 18. 14:17
 40/49 anonim ***** válasza:
91%

#35: "A gazember multik tönkretették eddig is Magyarországot, a bankokkal karöltve. "

Tudtad hogy ezek a multik (köztük a Tesco) több tízezer embernek ad munkahelyet???

Tudtad hogy a bankok nagy része állami már? És azzal tisztában vagy hogy senki fejéhez nem tartottak pisztolyt mikor hitelt kellett felvenni?

2016. szept. 18. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!