Azzal, hogy ha elmegyek okt.2. -án szavazni, akkor valamilyen szinten áldásomat a Fideszes korrupcióra?
Egyrészt aláírta Orbán a betelepítési kvótát, így értelmetlen.
Másrészt ami szerintem sokkal durvább, hogy már majdnem 2 éve húzzák ezt a migráns témát, hogy eltereljék a korrupcióról és nagyobb problémákról a figyelmet. Én egy évvel ezelőtt, amikor már akkor is lerágott csont volt a bevándorlási téma, akkor nem tudtam elhinni, amit mondtak, hogy kiszivárgott, hogy még 2016 is a migránsokról fog szólni, 2017-ben fognak csak visszavenni a témából és apró pénzt osztogatni a proliknak, hogy előkészítsék a '18-as választásokat. Nem tudtam elhinni, de tényleg így lett, képesek voltak még 1 évig húzni azt a témát, ami már akkor is teljesen lerágott csont volt, csak azért, hogy ők közben lophassanak, miközben mi azon zsörtölődünk, hogy be akarnak ide telepíteni 1300 embert. Fúú.
Én is utálom a migránsokat, szerintem se kell belőlük egy darab se, de úgy érzem, ha elmegyek a népszavazásra, akkor valójában a Fidesz korrupciójával "értek egyet". Van benne igazság?
"Egyrészt aláírta Orbán a betelepítési kvótát, így értelmetlen"
Erről valaki adjon már valamilyen hiteles forrást mert napok óta ezt írja mindenki Gyk-n.
Légyszi ne "mindenkitudjamifolyikitt.blog.hu.te.ck.eu" szintű oldalakról.
Én elméletileg egyetértek veled. Én sem akartam elmenni szavazni. Nem látom értelmét, az EU nem kérdezte a magyar nép véleményét, eldöntötték, pont. Nem befolyásol semmit.
A falu tele van ezekkel a kampányplakátokkal, és a 8 éves gyerekem megkérdezte, hogy mi ez. Elmondtam neki.
-Anyu, és te mire fogsz szavazni?
-Nem megyek el, nincs értelme.
-És az EU tud erről a népszavazásról?
-Persze.
-Ha nem megy el senki, akkor az EU azt fogja gondolni, hogy a magyaroknak ez teljesen mindegy, nem érdekel senkit, és ide bárkit be lehet telepíteni.
Hát, eltátottam a számat!
Elmondtam egy kollégámnak, csak legyintett: biztos látta a tévében, vagy olvasta valahol, vagy valahol hallotta.
1. Nálunk nincs tévé,szóval ez kizárt.
2. Nem hinném, hogy általános iskola második osztályában a gyerekek a migráns témáról beszélgetnek szünetben.
3. A gyerek nem olvas HVG-t.
Szóval engem a 8 évesem meggyőzött, el fogok menni szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!