Vona Gabi miért nyírta ki a Jobbikot?
11/24 A kérdező kommentje:
9. csak azt felejti el, hogy az ő hátukon jutottak be a parlamentbe....nem azértelmiség hátán
12/24 A kérdező kommentje:
10. azért van a pi..csá,,ban, a mlyponton a támogatottságuk..valóban... ha belehúznak, tán 3. helyre be is futnak... ha összeáll a baloldal.. ha nem áll össze, lehetnek másodikok, fele annyi szavazóval se, mint orbánéké
13/24 A kérdező kommentje:
30%, jó vicc...inkább örülhetnek, ha most a 20-at elérik...már dunaújvárosban is leszerepeltek, tán a dk is megelőzte őket... de persze,,,igen,,,választást nyernek. már vona most csomagolhat, ha nem nyernek, lemond, pakolhat is
,,9. csak azt felejti el, hogy az ő hátukon jutottak be a parlamentbe....nem azértelmiség hátán"
Igen, és amikor már nem csak nektek(nekik) szól a politikájuk, hanem mindenkinek, akkor otthagytátok. Bebizonyították hogy a nemzeti emberekre alapozni HIBA. Önző buta emberek vagytok. És szégyellhetnétek magatokat. Csak törni zúzni akartatok, értelmi gondolatokat SOHA nem hallgattátok meg. Ti nem építeni akartatok, csak pusztítani, és a hülye világotokat kiélni.
2016. szept. 15. 19:13
15/24 A kérdező kommentje:
14. én azért hagytam ott, mert elkezdte ezt a képmutató, pálfordulós politikát nyomni, amit már láthattunk a fidesztől és barátaitól is.... vona a párt egyediségét nyírta ki. orbán kettő..ha van véleményed,,ku..ssolj,,,ld. novák...és pont az egyediség volt a jobbik ereje, így már ló..fa...sz... soha nem szavazok így rájuk többet. alig várom, hogy lemondjon.
Szóval akkor azért mert már nem érted miről beszélnek, mert ez már magas neked, ezért kitaláltad hogy képmutatók. Már nem annyi a mondandó hogy MAGYARORSZÁGÉ MAGYARORSZÁGÉ ERDÉLY ERDÉLY MAGYARORSZÁGÉ, azért már ,,képmutatók".
2016. szept. 15. 19:24
17/24 A kérdező kommentje:
16. Nem magas, nagyon jól értem. Ne akarj belemagyarázni. Mint írtam, Vona pont a képmutató politika ellen emelte fel a hangját, mikor megalakult a jobbik...és az egyediséget hangsúlyozta.... Most ő az, aki képmutatóan lavíroz és ki.b.aszta az egyéniségeket a pártból, alapítókat is. te nem érted, miről szól ez az egész. Megjátszom magam, hogy hatalomra jussak, de pont ez ellen ágált évekig...és hirtelen már ő is mást mondd. Minket kiábrándultakat, nem győzöl mge, pláne, hogy személyesen ismerem ezt a gyászos embert a Krisztina kollégnanőjével együtt. Hagyjuk. Abban a pártban egyedül Balczó valamirevaló, de pont az egyetlen hiteles ember, nem kap normlis pozíciót. El..ku..rvult a párt, ennyi.
18/24 A kérdező kommentje:
Úgyhogy feleslegesen próbálsz meggyőzni, nem tudsz. De hála a jó istennek, másfél év és Gabi lemond. Akkor végre átveheti valami értelmes ember a helyét. Ha szerencsénk lesz a Balczó elvállaja, de ahogy ismerem, nem fogja, mert szeret a háttérben maradni. De bárki lesz, csak jobb lehet vonánál. Karakter nélküli politikus.Mindig Orbánt próbálja másolni, a kezdetektől, de nagyon nem sikerül neki.
Ahogy nemrégiben egy interjúban említette, szélesebb köröket akarnak megszólítani, hogy választást nyerhessenek. Magyarra fordítva a politikai elveket hatalomvágyra cserélték.
A magam részéről inkább egy elveihez és tagjaihoz hű, ellenzéki Jobbiknak szurkolnék, mint egy kormányon lévő, megalkuvó, csak a nevet őrző Jobbiknak.
2016. szept. 15. 19:35
Vona Gábor valójában rájött, hogy a párt és a nemzet érdekénél is sokkal előrevalóbb, hogy tömeges mennyiségben nyissunk oroszlánsimogatókat az országban. Ti ezt még nem érthetitek - ez van, sok nagy politikust valójában nem értett meg a saját kora. Szerintem egyelőre így van ez vele is, de amint működni kezd a tuti terv - a Záreviecz gyöngyösi oroszlánsimogató - egész biztos megkapja a magyar és európai Parlamentben - sőt, remélhetőleg az ENSZ-ben is a neki járó elismerést.
2016. szept. 15. 21:20
Kapcsolódó kérdések: