Mi a véleményetek a Fidesz új államtitkárságáról, az EMMI "Keresztényüldözés elleni" államtitkárságról?
"Hagyjad, ő csak egy kormánypárti provokátor. Már rengetegszer megküzdöttem vele."
Akkor nem is reagálok rá, nehogy még én húzzam a rövidebbet és miatta tiltsanak ki a gyakoriból!
Akkor ráhagyom inkább!
Ha neki így a jó, akkor egészségére!
Új székház, 20 új titkárnő, 5 főosztályvezető, 15 osztályvezető, 3-4 új szolgálati Audi vagy Passat, és hát az erre elkülönített összeg.
Btw. ha komolyan vennék a keresztényüldözés elleni harcot, segítettek volna a jelentős számú szír keresztényeken is.
Másrészt miért nincs zsidó,- vagy cigányellenességet vizsgáló államtitkárság? Ezek a rétegek sokkal jobban ki vannak téve az üldözésnek, mint a keresztények. Én pl. keresztény vagyok, és soha semmi bajom nem volt, a "ledurvább", h egyszer keresztet vetettem, asszem egy templom előtt, és azt mondta egy srác poénból, h "náci".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!