Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisztában vagytok vele, hogy...

Tisztában vagytok vele, hogy mennyi pénzbe kerülnek ÖSSZESEN a parlamenti képviselők HAVONTA? (fizetések, juttatások, lakhatási támogatás, stb)

Figyelt kérdés
Lehet tippelni! Én tudom. Kíváncsi vagyok ki mennyit saccol.
2010. ápr. 22. 10:39
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
nem az aktivitástól függ a fizetés (sajna), hanem ahogy mondod bizottságok, tisztségek, illetve, hogy melyik pártban van, választőkerületet nyert e, stb.
2010. ápr. 22. 15:01
 32/36 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem mondani az előbb,egy alföldi kisváros és környékének a képviselője.De mióta politikus 1,5éves autó már öreg,az övé,a feleségié,a gyerekeké.Nameg a gyereknek csak venni kellett egy lakást pesten,hogy apuci tudjon hol pihenni a megerőltető ásítozás után!
2010. ápr. 22. 17:36
 33/36 A kérdező kommentje:
noh utánajártam. összesen 25 képviselőt találtam akinek 231.900 Ft bruttó a fizuja összesen és mást nem kap hivatalosan. hogy parlamenten kívül ők mit kapnak azt nem tudom, szerintem arról senki sem tud.
2010. ápr. 22. 18:44
 34/36 anonim ***** válasza:
14.57! Nem cserélnék veled, szétvetne az ideg, ha a közelemben ilyet látnék. Messziről is elég méreg! :(
2010. ápr. 22. 18:54
 35/36 anonim ***** válasza:
18.57 nyugodj meg nem is tárgyalunk,azóta mióta mondtam neki,hogy az ÖSSZES politikust a szálasi mintára bele löném a dunába.Párt állásra való tekintet nélkül!Mert mind csak a saját zsebét tömi,legyen az MSZP,FIDESZ,JOBBIK,MDF,stb.A baj ott kezdődik,hogy van 9milló magyarökör aki dalolva járomba hajtja a fejét!Pl. ha egy 3 hónapos olasz kormány egy tagjáról kiderül hogy vaj van a füle mögött le mondatják az egész kományt!Németországba adócsalás miatt letartóztaják a volt kancellárt is!Nálunk miért nem?Vissza fele számolva Orbán,Bajnai,Gyurcsány stb!A dunába velük!!!!!!!!!
2010. ápr. 23. 09:39
 36/36 anonim ***** válasza:
az előbbihez:Bakuban voltam 2 hónapig,ott 2 minisztert és egy államtitkárt tüntettek el ez idő alatt,mert kiderült róluk hogy saját zsebre ténykedtek!Ma sem tudja senki hogy hol vannak!Ha itt is így lenne 1 hónapon belül kilenne írva a parlament ajtóra hogy munkaerő felvétel,mert kiürült!
2010. ápr. 23. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!