Tisztában vagytok vele, hogy mennyi pénzbe kerülnek ÖSSZESEN a parlamenti képviselők HAVONTA? (fizetések, juttatások, lakhatási támogatás, stb)
természetesen lenne helye. de mondok jobbat. számold ki, hogy hány forint lenne, ha mindenki 5000 Ft-ot adna bele egy közösbe és azt adnák havonta oda valakiknek.
ha 300-at nézek, akkor 300*5000 Ft, az másfél millió forint! ennyi pénznek egy iskola iszonyúan tudna örülni, nekik ez a pénz nagyon sok mindenre elég lenne.
"A kérdés feladójának...
A kérdésben szereplő juttatásokat nem fedezi a 150-200 ezer forint!!! Főleg bruttóban! És ehhez számold még hozzá a Parlament működési-működtetési költségeit."
a számításom pontos maximálisan, erről biztosíthatlak.
ha csak minden politikus ott 150-200-at keresne, akkor nem lenne ennyi természetesen. változó, mindenkinek más. van aki fél millió bruttót kap tiszteletdíjnak és van aki 150ezret, van aki kap kerületi pótlékot, ugyebár gondolom őt választották meg a körzetben, van akinek ott nem jár semmi, illetve van aki lakhatásit sem kap.
"ma 11:15"
a 340millió/hó -s számítás nagy valószínűséggel jó.
a 150-200ezer lehet picit túlzás volt, próbáltam gyorsan keresni pár képviselőt, akinek kb ennyi a fizuja, mert rémlett, hogy láttam több ilyet is, otthon meg fogom tudni nézni, hogy kinek van a legkevesebb és az kb mennyire esik, este majd ezt megírom.
most így hirtelen két embert tudok ide linkelni:
nekik bruttó 231 900 Ft volt a márciusi fizujuk, igaz 30.000 -el már több mint amennyit fent írtam.
az 1milliárd még mindig nagyon sok. mint írtam a harmada. havonta.
Kérdező, én egy pénzintézetben dolgozom, anyukám tanítónő, apám a MÁV vezérigazgatóságon munkavédelmi szakember plusz óraadó főiskolákon.
Nem is abból élnek olyan jól!
Hanem hihetelen lobbi pénzelből, és a 20 éve teljese illegálisan de halgatólagosan elfogadott korrupcióból.
400 ember! nagyjából.
Csak 3-4 ker multi, néhány nagbefektető, multi gyárak és sec pec alat ott a 40milliárd összedobott megvesztegetés.
És már is hozzák a nagytőke számára kedvező lépéseket.
Szerinted miért tartunk itt? Mert Zcusi vagy Hagyó lopott 50-100milliót? Ne legyünk már naivak.
Az igazi nagy megveszegetők a nagy globális cégek és ők nem millióban számolnak, hanem milliárd ban.
Ezért nem feszegeti a Fidesz sem ezt a területet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!