Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok ehhez a munkaerőhi...

Mit szóltok ehhez a munkaerőhiányos cikkhez?

Figyelt kérdés
[link]
2016. szept. 5. 08:45
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"Miután elvégeztem az ELTE proginf szakát két évig kerestem itthon melot. Nem találtam. "

Ha nem találtál Pesten 2 év alatt munkát, akkor azért elgondolkodnék, hogy milyen kvalifikációim vannak...

2016. szept. 7. 21:15
 22/24 anonim ***** válasza:
A szakmában csak alig 5% - a tud elhelyezkedni itthon. És az is az ELTE-n és a BME-n végzettek. Többi esélye sincs. Határozottan állítom, hogy bármelyik szakmában sokkal könnyebb elhelyezkedni, mint az infoban.
2016. szept. 12. 15:01
 23/24 anonim ***** válasza:

13:

Érdekes, én hiába adtam be anno Pécsen az összes lehetséges helyre az önéletrajzomat, a legtöbb helyen interjúra sem hívtak be. Nyilvan le lehetett szűrni az interjúból, hogy alkalmatlan vagyok. Pesten meg érdekes módon pillanatok alatt találtam munkát, jó fizetésért, jó munkahelyen. Biztosan engem cseréltek ki az ufóky és lettem alkalmatlanból hirtelen alkalmas...

2016. szept. 12. 15:09
 24/24 A kérdező kommentje:

" A szakmában csak alig 5% - a tud elhelyezkedni itthon. És az is az ELTE-n és a BME-n végzettek. Többi esélye sincs. Határozottan állítom, hogy bármelyik szakmában sokkal könnyebb elhelyezkedni, mint az infoban."

Megjött a napi troll xDD

2016. szept. 12. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!