Ehhez mit szóltok, hogy Orbán Viktor már bekerült a 8. osztályos történelem tankönyvbe?
Három ciklusban volt miniszterelnök, ebből a szempontból teljesen jogosan szerepel benne.
Az már problémásabb, hogy 1) mivel került bele 2) miért foglalkozik egy történelemkönyv ennyire közeli és konkrét aktuálpolitikával.
propeller :D
még meg sem nyitottam, de már tudom, hogy megy a gyűúlöletkerplőzés
"Az idézet végén egy agymosó kérdést intéznek a diákokhoz:"
lol tehát már az is hazugság amit kérdeznek :D
""Ezt megelőzően a privatizáció egyik nyerteseként az üzleti életben tevékenykedett.""
a feriről szóló hazugságok mi? :DD
Mitől került volna bele?
Ha kártékonyság alapján is be lehetne kerülni, nagyon sokan benne lennének. A kölök nyugdíjba menne mire végigolvasná. Persze orbáni nyugdíjkorhatár szerint.
igazuk van a ballereknek amúgy
avoidingoljuk is el a rendszerváltás utáni magyar történelmet, hiszen úgy sokkal könnyebben lehet etetni a se füle se farka átlátszós kettős mérés vastagbőrös propelleres gyűlölködéssel
gondolkodni meg aztán tényleg ne merészeljen :DD kérdez egy törikönyv? na ne...
hiszen olyat a 8os gyerektől nem szabad, az még túl hülye, hogy önálló gondolatot fogalmazzon meg, és remélhetőleg az is marad, amíg csak szavazóképes, így nem kérdőjelezi meg a diktátorbánozókat soha
Amikor ezt elolvastam, azon tűnődtem, hogy:
1. ha bővítették a történelmet, akkor a legfontosabb események is bekerültek-e? Én csak az 56-os forradalomig tanultam törit, de a rendszerváltásról is volt vagy 3 oldalnyi, ha jól emlékszem, de azt nem volt szükséges részletesen leírni, mert akik a 80-as és korábbi években születtek, nyilván átélték ill. a szüleiktől hallottak egyet s mást. (pl. Csernobili katasztrófa, Vasfüggöny lebontása, Tienanmen téri tüntetés, Csaucseszku, Taxisblokád - erre tisztán emlékszem, mert sokan nem tudtak iskolába menni a 3 napos tüntetés miatt. Én kerülőúton tudtam megközelíteni az iskolát)
2. Ha megbukik Orbán, kitépik-e az őt ábrázoló képeket vagy összefirkálhatják az arcát?
3. Nem felejtették-e beleírni, hogy egyszer a rendőrautó hátsó ülésén utazott?
4. Beleírták-e, hogy ő "Putyin pincsije"? Amikor tanultam, Sztálin mondta Titóról: "Az imperialisták láncos kutyája"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!