Szerintetek a kormány jó vagy rossz irányba viszi az országot?
Az itteni kommentekből ha kivennénk a Fideszt és Orbánt, behelyettesítenénk Gyurcsánnyal és az MSZP - vel, tök ugyanolyan volt a közvélemény Gyurcsány alatt is.
Én 41 éves vagyok, de szó szerint ezt mondták az emberek mindig, amióta emlékszem: ilyen .zar még sosem volt, ennél nincs lejjebb, Antall alatt, Horn alatt és így tovább, mindig az volt a legrosszabb ami épp van, ha rákérdeztél miért, jöttek a példák: ha Horn kormányzott: "de hát Antall alatt olcsóbb volt a csirkefarhát!"
Első Viktor alatt: "Horn alatt jobban megéltünk!" és így tovább, ez mindig így lesz.
És mindig ott volt az ellenkezője is: "dehát az elmúlt négy/nyolc év!"
De manapság azért van egy kis különbség: Gyurcsány megbukott mint Rottenbiller, a Fidesz meg még mindig esélyes a '18 - as választásokon is, mondom Jobbikosként.
Tudom én: "mer' a sok birka rájuk szavaz!". Ezzel is csak az a gond, hogy ezt is minden vesztes oldal elmondja, minden választás után.
"Ami pozitívum:
-Rengeteg építkezés, pörög az építőipar, ez rengeteg embernek jó.
-Fejlődik a tömegközlekedés, vasútvonalak, vasúti infrastruktúra fejlődik a főbb vonalakon.
-Fejlődik a városi tömegközlekedés, Bp-n teljesen lecserélődött a busz állomány, új villamosok, új hálózat, Futár rendszer, már egészen modern benyomást kelt."
Ezzel csak 1 baj van.
Hogy ezeknek a nagy részét, még ha pályázatok is vannak haveroknak juttatják ki, jelentősen TÚLÁRAZVA és az sem mindegy, hogy mitől pörög az építőipar. Stadionok építése? Az kinek jó?
Ha kórház építés, iskola felújítás lenne, kevesebben bosszankodnának, mert annak még haszna is van.
A futárt is ha már említed, ott is volt egy ár és egy határidő. Majd szépen tolták-tolták kifelé mind a kettőt. Baromi drága lett és eleinte igencsak sz*r volt. Most is határeset a dolog.
Nincs olyan fejlesztés ami körül ne lenne valami erősen gyanús dolog.
Ez (is) a gond.
Csodálatos, hoszen jobban teljesít!
Még a tévébe is benevót!!!
"tök ugyanolyan volt a közvélemény Gyurcsány alatt is."
Én állandó tüntetésekre emlékszem. Most ki tüntet?
Nem mondom, hogy most minden jó, de a Gyurcsány-érához hasonlítani a mostani helyzetet egyszerűen baromság.
#5-ös és egyben 40%-os nagy marha vagy!
""Ti melyik filmet nézitek?" Azt a filmet amiben egy kis csuti gyerek hatalomba hazudta magát és most szétb**sza az országot!
Remek az irány. Az embereknek nincs mit enni, a kórházak egymás után zárnak be, a közbiztonság nulla, de szerencsére szép új stadionokra arra telik :$ Magyarország jobban teljesít!
Szerintem még az afrikai országok is elhatárolódnának tőlünk, ha megtudnák, mi zajlik itt.
Annyira jól csinálja, hogy aki tud menekül, írtam már egyszer a huszonéves barátaim 70%-a el akar húzni, egyébként meg kb. 5 millió szavazónak a 8-ból hányingere van az egésztől, amit itt politika néven művelnek!
Kisembert megb*szák minden kis hülyeségért ezek meg mindent lenyúlnak!
Nos szerintem egy második rendszerváltás kellene, a teljes gazdasági-, államigazgatási- és politikai elit elszámoltatásával, az ügynökakták és a 1990-2016 közti rendszer kényes ügyleteinek teljes nyilvánosságra hozásával és a felelősök megbüntetésével!
Utána pedig tudás alapú társadalmat kellene építeni, mert a szellemi tőke meglenne, ha nem menne nyugatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!