Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek a kormány jó vagy...

Szerintetek a kormány jó vagy rossz irányba viszi az országot?

Figyelt kérdés
Szerintem elég rossz irányba, nekem nem nagyon tetszik a ténykedésük, de kíváncsi lennék olyanok véleményeire akik hasonlóan illetve eltérően gondolják! 25/F

2016. szept. 3. 00:54
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
91%

#5 "Ti melyik filmet nézitek? Szedtek valamit?"

5-ös ne egyél annyi narancsot, mert már túltengésed van! Ideje lenne leszállnia annak a narancsködnek!

2016. szept. 3. 01:32
 12/34 anonim ***** válasza:
39%
A magyarnak mindig az a legrosszabb, aki éppen hatalmon van. Az egyik legnegatívabb nép, melynek lételeme a sírás-rívás, lásd: Himnusz.
2016. szept. 3. 01:35
 13/34 anonim ***** válasza:
79%

"Nagy baj van? Neked is bekötötték a pénztárgéped a navhoz mi?"

46%-os megsúgom neked, hogy bérből élek, nem vagyok vállalkozó, amúgy meg kézcsókom önnek még mindig nem sikerült leállnia a narancskokszról?

14/34 anonim ***** válasza:
11%
Ja, a gyerekre alig kell költeni. Ingyen kaja, ingyen könyv, ingyen foglalkozások. Ez hol volt 8 éve?
 15/34 anonim ***** válasza:
74%

"Ja, a gyerekre alig kell költeni. Ingyen kaja, ingyen könyv, ingyen foglalkozások. Ez hol volt 8 éve?"

Bocsi, mi hárman voltunk testvérek a 2 húgommal és 8 évvel ezelőtt ingyen volt nekünk a tankönyv, szóval hülyeséget tetszik beszélni "drága", gondolkozzon már egy kicsit, miért születik kevesebb gyerek akkor most, mint 8 éve?

Olvasson egy kis statisztikát, néha művelődjön egy kicsit:

[link]

2016. szept. 3. 01:39
 16/34 anonim ***** válasza:
79%
A MANYUP pénzről meg Selmeczi nyugdíjbiztos szenátorasszony mikor küldi az elszámolást, mert egyéni számlát ígért mindenkinek nemde?
2016. szept. 3. 01:41
 17/34 anonim ***** válasza:
14%
Tessenek csak továbbra is szívni a fogukat! Én ezerszer jobban élek, mint Gyurcsótányisztánban. Szerintem maguk is, csak rühellik Orbánt annyira, hogy nem akarnak látni a vörös ködtől! Szívtam én már eleget, szívjanak maguk is, legalább lélekben, ha anyagilag nem is sikerül, mint anno nekem! További jó Klubrádió hallgatást elvtársak! Mentem aludni!
2016. szept. 3. 01:53
 18/34 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom a Dakota vezért megjutalmazott 1-2 trafikkal igaz? Vagy talán Ön az a bizonyos gázszerelő? LOL
2016. szept. 3. 01:59
 19/34 anonim válasza:
85%

"További jó Klubrádió hallgatást elvtársak"

Elvtársak? Mondja ezt olyasvalaki, aki egy volt KISZ-titkárra és a bandájára szavaz, nevetséges!

Viktori evolúció: KISZ Titkár - > Liberális (Soros-barát) - > Jobboldali (Nyugat és EU-barát, Oroszellenes, komcsizó) - > Illiberális Jobboldali (Nyugat és EU-ellenes, Orosz-barát) - > Jobboldali Migránsellenes, muszlimellenes de a lánya Bahreinben nyalizik a pénzért és olajért!

Ez komoly, erre egy kaméleon se képes!

2016. szept. 3. 02:04
 20/34 MZ.per.X ***** válasza:
15%

Nekem kicsit is-is érzésem van.

Ami pozitívum:

-Rengeteg építkezés, pörög az építőipar, ez rengeteg embernek jó.

-Fejlődik a tömegközlekedés, vasútvonalak, vasúti infrastruktúra fejlődik a főbb vonalakon.

-Fejlődik a városi tömegközlekedés, Bp-n teljesen lecserélődött a busz állomány, új villamosok, új hálózat, Futár rendszer, már egészen modern benyomást kelt.

Ami negatívum:

-A fejlődés nagy részét az EU finanszírozza.

-Hiába nőnek a bérek, hiába van CSOK meg támogatás, az elmúlt években a lakás árak 1,5-2x az albérlet árak 2x magasabbak lettek.

-Baromságokra, haverokra elköltött pénzek, lásd Stadionok.

-Kiskirályságok kialakítása, oké hogy visszavásárolnak mindent a külföldiektől, de az átlag embernek édesmindegy hogy külföldi vagy magyar ember szolgája...

2016. szept. 3. 10:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!