Munkával ki lehetne nevelni a belpesti fiatalokból a hipsterséget?
Úgy gondolom, kéne egy kötelező, állami, sorkatonaságra hasonlító program, ami a Hungária Körúton belül élő 17-20 éves semmirekellő nyikhajokat célozná meg.
A program egy évig tartana, ezalatt barakkban laknának, IFA-platón utaznának, kemény fizikai munkát végeznének, a legszegényebb falvakban lennének szocmunkások, gyerekekre és idősekre vigyáznának, szaros pelenkát cserélnének, az erdőben sátorban laknának, disznót vágnának, traktort szerelnének, Meki és Starbucks helyett hagyományos magyar ételeket ennének, ByeAlex helyett Eddát hallgatnának, angol helyett oroszul tanulnának, London helyett Ukrajnába mennének, bölcsésztantárgyak helyett matematikát és tudományokat, valamint magyar történelmet és állampolgári ismereteket tanulnának.
Megtanulnának lőni, és egy hónapig a börtönben rabként élnének.
Íme a program célközönsége:
Mit szóltok hozzá?
Mit szólok hozzá?
Hogy vedd .. t.... a f.....at. Azt:)
És ki fog tanulni? Ki fog tanulni olyat amivel fejlődünk is? hmm:) Te Isten barma te.. Oroszul? OROSZUL??? ANGOL HELYETT?? Normális vagy te de őszintén?
Mi az, hogy börtönben? pf.
Elmondom mit kéne csinálni. Egyszerűen a szülőket kéne megnevelni, hogy ne fas.okat neveljenek föl. Szerintem azzal amit te akarnál mit érnél el? Képzetlen barmok tömkelegét akiket lehetetlen a gazdaságban ésszerűen beépíteni..
Egyébként az ókori Spártában ezt a problémát úgy orvosolták, hogy kivitték a fiúgyermekeket a vadonba és otthagyták őket. Aki visszajött az bizonyította rátermettségét aki nem, az így járt.
Hamar kiselejtezték a társadalomból videóban szereplőkhöz hasonlókat.
Ekkor baromságot te troll a többit még értem mit akarsz mondani de miért élnének rabként te hülye vagy?
Az Eddát meg inkább hagyjuk ugrált az Mszp-nek és a Fidesznek is.
A bölcsészet is tudomány ott lehet tanulni történelmet, állampolgári ismerteket is ja és filozófiát ,hogy tudjanak gondolkodni és ne olyanok legyenek mint te a matek,hogy jön ide semmi köze nincs semmilyen ideológiához.
Egy egyetem elvégzése sok munka nem tudom erről milyen fogalmaid vannak . A videóban szereplő selejteket ne tévesszük már össze egy átlagos értelmiségi fiatallal.
A hülyéket le kel szarni és választójogi és választhatósági cenzust bevezetni.
'Az Eddát meg inkább hagyjuk ugrált az Mszp-nek és a Fidesznek is.'
Az Edda még hagyján, láttam már olyat, aki Lagzi Lajcsit nyomatta volna a rádióban ezerrel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!