Leginkább értelmes gondolkodni tudó tettrekész emberekből áll. csatlakozz
2015. jún. 10. 10:40
2/13 A kérdező kommentje:
2: Te vagy az Vona? Itt toborzol?
2015. jún. 10. 10:41
3/13 Shai-Hulud válasza:
Mert a radikalizmus általában a fiatalokra jellemző. Az idősebbek már megtanulták sok év alatt, hogy a dolgok nem csak fekete-fehérek, de egy fiatal ezt még nem látja, nem tapasztalja.
Nem véletlen, hogy már az ősi társadalmakban is az idősek, az öregek hozták a döntéseket, hiszen több a tapasztalatuk, és sokkal megfontoltabbak, mint a fiatalok.
2015. jún. 10. 10:41
4/13 anonim válasza:
A fiatalság nem veszi be az emútnyócévezést meg nem érzi a bőrén a dübörgő gazdaságot se.
Meg a többi párt a nyugdijasok megnyeréséért kampányol, a fiataloknak nem nyújt semmit.
2015. jún. 10. 10:46
5/13 anonim válasza:
4-esnek lehet hogy igaza van valamilyen szinten, de hogy az idős automatikusan bölcs lenne...
mert a fiatalok agyát nem mosta át a kommunista rendszer.továbbá nem hiszik el feltétel nélkül amit a kormánytagok nyilatkoznak.tudják hogy változás kell.amelyik pártot egyszer leváltottuk azt nem illik visszaszavazni,főleg ha a párt vezetésében nem történtek lényeges személyi változások.
2015. jún. 10. 10:53
7/13 anonim válasza:
Hármas! Bajban lennénk, ha a nyuggerek hoznák a törvényeinket...
2015. jún. 10. 12:36
8/13 Koplárovics Béci válasza:
Én főleg 30+, de inkább 40-50+ társaságban vagyok. Lehet, hogy csak a mikroklíma, de ebben a korosztályban is rengeteg jobbikost ismerek. Néha olyanról is kiderül, akiről sosem gondoltam volna.
2015. jún. 10. 12:41
9/13 Shai-Hulud válasza:
Hetes! Bajban is vagyunk, nézd meg, milyen törvényeket fogadtatott el például Harrach Péter.
2015. jún. 10. 12:41
10/13 anonim válasza:
15 évesen én is jobbik szimpatizáns voltam most 20 évesen meg inkább liberális, de még a Dk-ra is szívesebben szavaznák mint a jobbikra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!