A magyar média miért ilyen seggnyaló? (többi lent)
Figyelt kérdés
Először is leszögezném, nincs semmi bajom a határon túli magyarokkal, úgy hogy ha netán olyanok olvassák, nem sértésből kérdezem/nem vagyok rasszista. Tehát arról van szó, hogy az eddigi legtöbb tehetségkutató nyertes/vagy magasabb rankon végző ember legtöbbször valamilyen kisebbségbe tartozott vagy határon túli magyar volt. Az gondolom nyílt titok, hogy csalnak a szavazással (egyik ismerősöm még az első x faktornál akart wolf katira szavazni amikor schodeinde dorkával voltak versenyben, és kiírták neki a telefonra hogy erre már nem lehet szavazni, holott még nem zárták le a szavazást) de akkor is miért mindig úgy kell intézni hogy ne hazai/magyar ember nyerjen? Ez csak nekem tűnt eddig föl? De jobban mondva ez nem csak a magyar média, hiszen az eurovíziós df-on is mindig valami olyan ország nyer akiknek középszerű a produkciójuk, de az országok hátrányosabb helyzetben van, vagy az ország képviselője valamilyen szinten más volt (lásd Conchita Wurst) még1x mondom nekem nincs ezzel semmi bajom de ez másoknak is feltűnt már?2016. aug. 30. 21:49
1/9 anonim válasza:
A magyar média olyan mint egy rossz qva - annak fekszik be aki többet ád. Nem véletlen hogy a pártok is előszeretettel használják fel a kerTV-ket a saját uszítóműsoraik sugárzására. És az sem véletlen, hogy épeszű ember kerüli a tévét mint a pestist, mert csak a vegytiszta hígítatlan szar ömlik belőle.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen, 16/f vagyok de utoljára 2011-ben (11 évesen) néztem ezeket a tehetségkutató sz*rokat, onnan jöttem rá hogy ez hülyeség... a többi már csak amit a neten lehet olvasni! TV-t már 1 éve abszolút nem nézek, mivel nem reklámokat akarok nézni hanem műsorokat...
2016. aug. 30. 22:12
3/9 anonim válasza:
NA akkor mesélj milyen hátrányos helyzetben volt Svédország 2015-ben vagy Dánia 2013-ban, hiszen az előadók teljesen hétköznapi emberek voltak?
4/9 A kérdező kommentje:
3: az egész kérdésbe amit kiírtam és a leírásból ez az egyetlen dolog ami szemet szúrt neked? Nyilván vannak kivételes esetek (bár most nézem "mindig"-et írtam, elnézést) és azt az euróvíziós df-et csak pluszba írtam, az egész leírással jóval inkább a magyar médiára gondoltam...
2016. aug. 30. 22:51
5/9 anonim válasza:
A média kapitalista gazdasági alapokon működik, csak szolgáltat amire a nézőknek igényük van. Amúgy bocsi, de tényleg nem tudom megérteni az egész problémádat semmilyen módon. Én sohasem úgy néztem a származást, csak a produkciót. Mondjuk sohasem voltam annyira elvetemült, hogy szavazzak is.
6/9 anonim válasza:
Ez nekem is feltunt. Conchita szerintem azert nyert amugy mert igy is azt akarjak erositeni az emberekben h normalis a.it o csinal es h mindenkit el kell fogadni. Mas tehetsegkutatot nem neztem de ha ott is ez c
van akkor szinten elfogadasra buzditja az embereket. H ez jo vagy nem mindenk dontse el maga..
7/9 A kérdező kommentje:
Én csak a legelső x-faktoron (2010-ben) szavaztam vastag csabára amikor még érdekelt, de lehet, sőt biztos hogy fölösleges volt, nem az én pár száz forintom miatt nyert
2016. aug. 30. 23:24
8/9 anonim válasza:
Elozo vagyok bocsi telefonrol irtam...
9/9 anonim válasza:
Mert ez itt nemzeti sport. Ez itt egy félázsiai puha diktatúra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!