Ugye milyen progresszív dolog, hogy egy vendéglátós tárgyal olajügyekről?
Szerintem fantasztikus ötlet egy új perspektívából megközelíteni az olaj- és gázkereskedelem szövevényes világát, bár én őszintén szólva Mészáros Lőrincet küldtem volna, hisz ő nyilván rengeteg gázzal kapcsolatos dolgot megszerelt már, hisz ebből gazdagodott meg. Egy vendéglátós lány, aki még harminc se múlt szerintem tökéletes választás, hisz ő egy személyben egyesíti a 21. század progresszivitását a modern feminista értékekkel, ezek pedig kéremszépen elengedhetetlen tulajdonságok egy jó nemzetközi politikában tárgyaló személy számára.
Ti mit szóltok ehhez? Szerintetek is nagyon progresszív és trendi lépés ez?
1./ Nem állami tisztségviselő;
2./ ezért nem lehet széleskörű rálátása az olajügyekre;
3./ Szeretett Vezetőnk lánya és veje,
tehát a jó válasz:
egyértelműen helyes!
Ez mekkora ! :D
Mint mikor egy csávó kétszer is eladta az Eiffel-tornyot xd
"közgazdász papír a turizmus vendéglátás azt tudod?"
Yeah! Már féltem, hogy az én közgáz végzettségem nem lesz elég benzinkutas álláshoz, de mostmár tudom, hogy túl jó is :)
# 6/6 Időpont ma 21:59
álamfőnk is volt már doktor. Most meg már nem doktor. :-D
Itt a siker újabb példája. Tessék, csak tenni kell érte.
Én olaj mérnökként 1 évig soron dolgoztam, ő turizmuson végzett mégis olaj ügyekkel foglalkozik, ráadásul állami szinten.
Mészáros Lőrinc mellett, aki egy pár milliós kisvállalkozást futtatott fel úgy, hogy milliárdokat keresett és most már mindenben benne van: mezőgazdaságban, energetikában, villanyszerelésben, politikában mint polgármester és persze a gáz ügyekben, Orbán Ráhel is kiváló példa, hogy kis odaadással ( meg egy-két ismerőssel vagy rokonnal ) bármit el lehet érni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!