Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lázár ez alatt mit értett?

Lázár ez alatt mit értett?

Figyelt kérdés
Mindenki anyit ér amenyije van!
2016. aug. 29. 14:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, amit sejtesz. :)
2016. aug. 29. 14:42
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki annyit ér, amennyi a helyesírása!
2016. aug. 29. 14:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Hahhhh!
2016. aug. 29. 14:51
 4/15 anonim ***** válasza:
0%

Jajj a ballibsik kiforgatják megint :D

Szövegkörnyezetet is tudsz mondani vagy csak vádaskodsz?

2016. aug. 29. 14:54
 5/15 partizana ***** válasza:
100%

"Jajj a ballibsik kiforgatják megint :D

Szövegkörnyezetet is tudsz mondani vagy csak vádaskodsz?

"

Nem éppen vagyok "ballibsinek" mondható, szóval mutass már szöveg környezetet, mert habár nem vagyok "ballibsi" ez a mondat valahogy nekem sem épp szimpatikus.

2016. aug. 29. 15:05
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy aki keveset keres, kevés pénze van, az keveset ér. Ha jól emlékszem ekkor mondta, hogy a Janikának már van Svájcban számlája. Ezt nem kellett semelyik ballibsinek kiforgatni, mert egyértelmű volt.
2016. aug. 29. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem a Janukának van, hanem a Boldinak! ;D

Meg van neki egy 70 milliós viskója Budán, tehát már most látszik, hogy jó parti lesz a hódmezővásárhelyi lányos anyukák számára. :D

2016. aug. 29. 15:18
 8/15 anonim ***** válasza:
*Janikának
2016. aug. 29. 15:19
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Szövegkörnyezet még mindig nem volt kedves ballibsik :)
2016. aug. 29. 15:20
 10/15 anonim ***** válasza:
93%

"Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét sem kell szégyellni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem"

Ez a kedves szövegkörnyezeted. Egy politikus, aki nem dolgozott életében, épp lehordja a keményen dolgozó embert, mert nem keres milliókat havonta, mint ő. Lázár építkezett kockáról kockára? Vagy inkább ellopta a keményen dolgozó ember pénzét, aztán pofán röhögi, mert nem marad neki plusz, nem tud félretenni és gyűjteni. Mert elveszik. És nem csak a pluszt, hanem még a megélhetéshez szükséges pénzt is.

2016. aug. 29. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!