Ti örülnétek, ha a Spar, az Auchan, a Tesco, a Lidl, az Aldi kivonulna Magyarországról, és csak CBA-ban, Coopban és Real boltokban lehetne vásárolni?
„Nem biztatom sok jóval a magyarországi külföldi kiskereskedelmi szereplőket, sőt némelyik jól tenné, ha elhagyná az országot, és nem öntené ide az európai szemetet” – mondta Lázár János.
Európai szemét?
Hallottam má "szépeket" aCBAról.
Lejárt ételek átcimkézése,panészes áruk,stb.
Inkább az ilyen kommunistáknak kellene elhagyni az országot...
Nem volt elég a dohánymutyi?Élelmiszermutyi is kellene?
Ez nem észak-korea,és remélhetőleg nem is,lesz soha az..
Hallottam má "szépeket" a CBAról.
Lejárt ételek átcimkézése,penészes áruk,stb.
Igaza van. Én se hallottam erről jókat. Egyszer volt, hogy páran rosszul lettek a sült csirkétől. Egy kolléganőm a munkahelyünktől nem messze levő CBA-ban vett Balaton szeletet. Délután beleharapott a csokiba, de olyan förtelmes íze volt, hogy rögtön ki is dobta.
Ha lenne helyettük alternatíva, akkor igen.De, nincs....
Én csak ilyen diszkontokban, hiper,szupermarketekben szeretek vásárolni.
Az oka, hogy bemegyek és minden van, szeretek új gasztronómiai fogásokat kipróbálni,a Lidl-ben mindig vannak különböző hetek, amikor egy ország nemzeti ételeit és hozzávalóit árulják.
Hogyne.. szeretném ha az elfogadható fizetést adó munkahelyem elmenne...
A CBA-ban Coopban jóval kevesebb lenne a fizetésem. Imádnám ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!