Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örülnétek, ha a Spar, az...

Tgt kérdése:

Ti örülnétek, ha a Spar, az Auchan, a Tesco, a Lidl, az Aldi kivonulna Magyarországról, és csak CBA-ban, Coopban és Real boltokban lehetne vásárolni?

Figyelt kérdés

„Nem biztatom sok jóval a magyarországi külföldi kiskereskedelmi szereplőket, sőt némelyik jól tenné, ha elhagyná az országot, és nem öntené ide az európai szemetet” – mondta Lázár János.

[link]

2016. jún. 18. 05:34
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
78%

Nos, akkor elmondom az én tapasztalatomat a CBA-ról...

Mikor elkezdtem rákapni a sült csirke vásárlására, eleinte jó minőségű tényleg friss sült csirkéket adott a hentes, majd észre vettem, hogy száraz másnapos csirkét viszek haza, a pult mögött már látni lehetett melyik a mai sütésű és melyik a másnapos sült csirke... végül akkor telt be a pohár, mikor elkezdtem hentesnek mondani, hogy melyiket kérem és ennek ellenére a másnaposat adta és mikor szóvá tettem, még neki állt feljebb... 2 hónapig ment a harc, hogy végre megértse, hogy ne rám sózza a 1 napos csirkét...

Tescoban, grill pult van és az ember, azt veszi el, amelyiket akarja, és minden nap forró friss csirke hús van a pulton....

Szóval az egyik ad a minőségre és nem apró pénzeskedik, a másik, meg szarik a minőségre lényeg, el legyen minden adva.

2016. jún. 18. 13:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem örülnék. A Coop még elmegy, de a CBA egy rakás trágya így is, mi lenne ha még konkurenciájuk sem lenne?
2016. jún. 18. 16:07
 23/24 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező, és szerinted Magyarország meg tudná termelni ezt a sok élelmiszert ilyen minőségben mind a 10 millió embernek? Szerinted a befolyt összeget a lakosságra fordítanák, vagy néhány politikus venne rajta még néhány palotát, és növelnék a svájci bankszámlájukon a pénzt? Szerinted ha megtennénk, nem-e paterolnának ki minket az euból?

Amúgy meg ez a tébolyult miket beszél? Ha az európai németorzsági gyártmány nekik szemét, akkor számukra mi nem az? Mert az arabok által legyártott kaják sokkal biztonságosabbak lennének... Látom valaki nagyon meg akar felelni az arabbarát jobbikos félcigány fiataloknak.

2016. jún. 18. 16:27
 24/24 anonim ***** válasza:
Húznék is innen tömött sorokban, ha ez bekövetkezne. Nem mellesleg tudtommal a Tesco és a Spar az ország legnagyobb munkáltatói közé tartoznak, így nem az lenne az egyetlen baj, hogy nem lenne hol minőségi árut vásárolni. Lázárnak meg szíves figyelmébe ajánlom a Kossuth téren sorakozó akasztófákat.
2016. jún. 18. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!