Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti örülnétek, ha a Spar, az...

Tgt kérdése:

Ti örülnétek, ha a Spar, az Auchan, a Tesco, a Lidl, az Aldi kivonulna Magyarországról, és csak CBA-ban, Coopban és Real boltokban lehetne vásárolni?

Figyelt kérdés

„Nem biztatom sok jóval a magyarországi külföldi kiskereskedelmi szereplőket, sőt némelyik jól tenné, ha elhagyná az országot, és nem öntené ide az európai szemetet” – mondta Lázár János.

[link]

2016. jún. 18. 05:34
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
98%
Azt adja el bármelyik kereskedő, amiből több bevételt remél. Tehát a magyar kiskereskedő is behozathatja a külföldi terméket. Továbbá a nemzetközi kereskedők mögött óriási tudás áll, először ők hozzák be Magyarországra az új szervezési újításokat, gyorsításokat. Ezt még az se pótolná, ha a Coop, Reál, CBA mellett további magyar konkurensek jönnének létre. De újak létrejöttében a jelenlegi arisztokrácia ellenérdekelt.
2016. jún. 18. 09:32
 12/24 anonim ***** válasza:
27%

A Lidl jó, de a Tesco egy okádék.

Aki meg volt külföldön az tudja, hogy ide valóban a szart hozzák.

2016. jún. 18. 10:16
 13/24 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a Spar valt be a legjobban, a tesco meg a cba kivonulhat rengeteget csalodtam mar bennuk.
2016. jún. 18. 10:18
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
A CBA miért maradhatna? Az egy svájci bejegyzésű multi.
2016. jún. 18. 10:26
 15/24 anonim ***** válasza:
93%

Az Auchan és a Spar egész jó.

Lidlben nem sokat vásároltam még.

A tesco nem a legjobb.

A coop és reál között vannak jó minőségű,olcsó termékek,de vannak nagy tráágya minőségűek is drágán..

A cba-ról inkább nem nyilatkoznék xdd

2016. jún. 18. 10:33
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Isten ments, hogy kivonuljanak és ezekben a szutykokban kelljen vásárolni. Viszont az, hogy ide a szart készítik szándékosan az szerintem igaz. Mi rosszabb minőségű csokit, kávét, mosóport kapunk a nagy márkáktól.

Az olyanok mint az aldi,lidl azért tudnak a saját márkás termékeikkel aratni, mert az viszont tök ua. mint amit otthon is árulnak.

2016. jún. 18. 10:42
 17/24 anonim ***** válasza:
90%

Nem. A "rossz", "nyugati" multik sokkal olcsóbban és jobb minőségben adják a termékeiket.

A CBA és a Coop ( lehet hogy ez sak nálunk ilyen, máshol nem ) egy selejt. Be kellett volna zárni mert egeret meg patkányt találtak a raktárban, de ( valyon miért ) inkább több millióból felújították.

Nem bízom bennük, a Sparban például soha nem fordult elő ilyen.

A Reallal nincs különösebb bajom, olcsó és ár/érték arányban jó termékeket forgalmaz, oda ritkán járok is ( a Spar van a legközelebb, de szerintem ez a legjobb ).

Egyébként ha az olyan üzletek, mint a Tesco meg az Auchan kivonulna, hol vásárolnál "mindent egy helyen"? Szerintem az is jó dolog, hogy nem kell 6-7 helyre menni ha több dolgot akarok vásárolni ( pl.: sport eszközöket, elektronikus eszközöket, ételt, ruhát, stb. ).

2016. jún. 18. 10:49
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

A Lidl a legjobb, ott napi szinten megfordulok. A többibe nem igazán szoktam járni.

Ha a Jancsi eltartja azt a sok munkanélkülit, aki a hülyesége miatt veszti el az állását, akkor nincs gond.

2016. jún. 18. 11:29
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Betenne rendesen, ha kéthetente ki kellene menni Párkányba bevásárolni.
2016. jún. 18. 13:07
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Hihetetlen, hogy az ország vezetői ilyet képesek nagy nyilvánosság előtt mondani. A vicc az, hogy úgy mondja, mintha az országot képviselné, holott az ország lakossága inkább Lázár Jánost látná országon kívül. És ez sajnos szinte már az összes kormánytagra igaz.
2016. jún. 18. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!