Ti örülnétek, ha a Spar, az Auchan, a Tesco, a Lidl, az Aldi kivonulna Magyarországról, és csak CBA-ban, Coopban és Real boltokban lehetne vásárolni?
„Nem biztatom sok jóval a magyarországi külföldi kiskereskedelmi szereplőket, sőt némelyik jól tenné, ha elhagyná az országot, és nem öntené ide az európai szemetet” – mondta Lázár János.
A Lidl jó, de a Tesco egy okádék.
Aki meg volt külföldön az tudja, hogy ide valóban a szart hozzák.
Az Auchan és a Spar egész jó.
Lidlben nem sokat vásároltam még.
A tesco nem a legjobb.
A coop és reál között vannak jó minőségű,olcsó termékek,de vannak nagy tráágya minőségűek is drágán..
A cba-ról inkább nem nyilatkoznék xdd
Isten ments, hogy kivonuljanak és ezekben a szutykokban kelljen vásárolni. Viszont az, hogy ide a szart készítik szándékosan az szerintem igaz. Mi rosszabb minőségű csokit, kávét, mosóport kapunk a nagy márkáktól.
Az olyanok mint az aldi,lidl azért tudnak a saját márkás termékeikkel aratni, mert az viszont tök ua. mint amit otthon is árulnak.
Nem. A "rossz", "nyugati" multik sokkal olcsóbban és jobb minőségben adják a termékeiket.
A CBA és a Coop ( lehet hogy ez sak nálunk ilyen, máshol nem ) egy selejt. Be kellett volna zárni mert egeret meg patkányt találtak a raktárban, de ( valyon miért ) inkább több millióból felújították.
Nem bízom bennük, a Sparban például soha nem fordult elő ilyen.
A Reallal nincs különösebb bajom, olcsó és ár/érték arányban jó termékeket forgalmaz, oda ritkán járok is ( a Spar van a legközelebb, de szerintem ez a legjobb ).
Egyébként ha az olyan üzletek, mint a Tesco meg az Auchan kivonulna, hol vásárolnál "mindent egy helyen"? Szerintem az is jó dolog, hogy nem kell 6-7 helyre menni ha több dolgot akarok vásárolni ( pl.: sport eszközöket, elektronikus eszközöket, ételt, ruhát, stb. ).
A Lidl a legjobb, ott napi szinten megfordulok. A többibe nem igazán szoktam járni.
Ha a Jancsi eltartja azt a sok munkanélkülit, aki a hülyesége miatt veszti el az állását, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!