Vannak már olyan magyarok akik Bukarest-be mennek
mosogatni?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy a román vidék eléggé szét van csúszva életszínvonalban, néhol még lovas kocsikkal is járnak. De Bukarest nagyon kiemelkedik Romániából, az lepippantja életszínvonalban Budapestet is.
Ausztria már telített, rengeteg ott a magyar spüler, már telítettek az állás lehetőségek.
Vannak már magyarok akik elindultak Bukarest, Románia felé a jobb bérekért mosogatni?
"Azt nem tudom, hogy mosogatni is mennek e, de a magyar qrvák elég kelendőek romániában úgy tudom"
szégyen és gyalázat..de most ez komolyan mondom,
2016. aug. 30. 20:11
12/15 anonim válasza:
"#7 Az oláh "nőket" elnézve nem csoda :)"
Ó, szó sincs ilyesmiről! Vannak nagyon szép román nők is, csak drágábbak és nem vállalnak be mindent mint a magyar nők. Egy magyar nő jó pénzért még egy szamárral is csinálja bármikor, egy románról ez már kevésbé mondható el..
2016. aug. 30. 21:45
13/15 anonim válasza:
Minden Magyar azt mondja hogy Románia szar és csoró.De Magyarország tökéletes?Ezekből az emberekből az irigység beszél.Ők azt gondolják,hogy a magyarok valami kivételes emberek,akik előtt az egész világ meghajol.Képbzeljétek Románia rég lehagyta Magyarországot minden szempontból.Magyarországon Orbának köszönhetően sikerült diktatúrát létrehoznia.Közel 1 éve jöttem el Miskolcról Kolozsvár,azóta pedig sokkal nyugotabb vagyok és a fizetésem is jobb.
2017. jan. 26. 13:14
14/15 anonim válasza:
Minden Magyar azt mondja hogy Románia szar és csoró.De Magyarország tökéletes?Ezekből az emberekből az irigység beszél.Ők azt gondolják,hogy a magyarok valami kivételes emberek,akik előtt az egész világ meghajol.Képbzeljé Románia rég lehagyta Magyarországot minden szempontból.Magyarországon Orbának köszönhetően sikerül diktatúrát létrehoznia.Közel 1 éve jöttem el Miskolcról Kolozsvár,azóta pedig sokkal nyugotabb vagyok és a fizetésem is jobb.
2017. jan. 26. 13:14
15/15 anonim válasza:
Ez most komoly? Neked ezért fizetnek? Kolozsvári apámat 3 évvel ezelőtt rabolták ki... Nem rég jártam ott rokonom esküvőjén. Hát mit ne modjak Nyugat Magyarországhoz képest Kolozsvár sokkal lemaradotabb. A szegénység is elég nagy. Nem tudom, mit dolgozol, de sajnos, azt a jó fizetést valahogy nem tudom neked elhinni :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!