Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek rendben van az...

Szerintetek rendben van az hogy a legtöbb fiatal azon gondolkozik hogy majd melyik országba menjen dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem kéne ez ellen tenni valamit? Minden fiatal itthagyja ezt az országot. Már most is rengeteg a munkaerőhiány és ez még 2018-ig biztos folytatódni fog.
2016. aug. 28. 18:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Amilyen problémára én gondoltam, az sajnos pont azokban az években kezdett kiteljesedni. Milyen értelemben voltak jó évek?
2016. aug. 28. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:

"A fidesz és hívei kiürítik az országot. Bárcsak inkább ők pucolnának el innen."

Ebben egyetértünk, a probléma viszont sokkal nagyobb mint gondolnád! Ugyanis a Fidesz ellenzéke (tisztelet a ritka kivételnek, ami talán az LMP és a Jobbik, a többiek az MSZP-ből kivált hulladékok kb) is bizonyított már mutyizás tekintetében. Tehát még csak azt sem mondhatjuk, hogy ezt a 6 évet még kibírjuk, de aztán jön a megváltás. Mert nem jön. Egyik kutya, másik eb.

Nagy bajban vagyunk. És a fejétől bűzlik a hal.

2016. aug. 28. 20:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Ez az Y generáció sorsa. Ez a magyar sors. Bele kell törődni, hogy a mi őseink egy ilyen szar hazát raktak a seggünk alá, ahol iszonyú a korrupció és nem lehet munkával megélni, jövőt tervezni meg aztán végképp nem.

Ez a mostani fiatalok sorsa, hogy kimenni külföldre. Ilyen a mai világ.

2016. aug. 28. 20:43
 14/21 anonim ***** válasza:
Kedves hármas. A második felét a mondatodnak nem tudom mire vélni, miért ne jöjjön ide senki (Európából)? Hasonló politikája volt az abszolutista Franciaországnak is, aztán tudjuk mi lett a vége..
2016. aug. 28. 20:46
 15/21 anonim ***** válasza:

'Szerintem az lenne jó, ha a magyarok nem mennének sehová és Magyarországra se jönne senki.'

Aha, és akkor hermetikusan elzárjuk az országot, mint Albániában volt Enver Hodzsa idején? :D

Senkit nem kényszeríthetsz itthon maradásra, sem arra, hogy ne jöjjön ide.

2016. aug. 28. 20:48
 16/21 anonim ***** válasza:
majd meg bánják a kedves orbiék ne aggódj... majd amikor ki hallnak az öregek akik szerelők nézd meg látsz te fiatal autó szerelőt? mert én nem azok ki hallnak majd ki fogja a mercédeszét meg szerelni? lakatos anonió ? a telepről? nem hiszem. és adom az 5 válaszoló válaszát én is így fogok tenni
2016. aug. 28. 21:25
 17/21 anonim ***** válasza:
Nincs rendben és igen,tenni kellene ellene.Csak úgy tűnik,hogy senki nem tudja,hogy mit.
2016. aug. 28. 21:39
 18/21 A kérdező kommentje:

Arra gondoltam hogy 2011-2013 között sokat fejlődött az ország. 2010-es választások után azt hittem valami elkezdődik ebben az országban de valahogy 2013-tól megállt minden fejlődés. Elég csak a budapesti közlekedésre gondolni.

Az ellenzék közül szerintem a jobbik az amelyik leválthatná a jelenlegi kormányt. Bár szerintem nem fogják leváltani 2018 ban még.

2016. aug. 28. 22:23
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnos nem éreztem így például a felsőoktatással kapcsolatban, annak legalább hálát adok, hogy azután jött létre a KLIK, mikor én végeztem már a gimnáziumban.
2016. aug. 29. 01:25
 20/21 anonim ***** válasza:

"majd meg bánják a kedves orbiék ne aggódj..."

Hidd el nem érdekli semmilyen szinten őket. A pénzt ami az életük végéig tartó luxushoz kell már ellopták tőlünk, hogy az országgal mi lesz az nekik mindegy. Ez ellen csak egy tényleges, börtönnel is járó felelősségre vonással lehetne tenni.

2016. aug. 29. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!