Miért gondolja úgy a nép, hogy az Orbán csoport jobb fejesekből áll mint a Gyurcsány-Bajnai csoport?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 05:57
11/30 anonim válasza:
Nem gondolja, de elég volt azokból akik ennyi kárt okoztak!
Lehet hogy az új jobb lesz, de lehet hogy rosszabb. Mindenki bizakodó!
12/30 anonim válasza:
Na igen... egyébként látni kell Viktor arcát, ahogy isteníti őt a nép. Arról az emberről süt, hogy imádja ezt. Egyébként egyetértek a hozzászólókkal, egyik kutya, másik eb... csak a köntös más, ennyi a különbség. Aki azt hiszi, hogy nem, az vagy ostoba vagy totálisan elvakult. Egyébként kedves fideszimádó hozzászóló: én nem nézek tv-t és nem olvasom a Népszabadságot. Erről ennyit.
13/30 anonim válasza:
"Na igen... egyébként látni kell Viktor arcát, ahogy isteníti őt a nép."
Gyurcsány fixen idegbeteg képe sokkal jobb volt. Bajnai is haláli aranyosan, igazi kisgyerekként tudott mosolyogni, mint aki azt se tudja hol van. Sokkal szimpatikusabban voltak... De nem nekem.
14/30 anonim válasza:
13:26. Nem baj, hogy senki sem mondta, hogy az jobb volt?
15/30 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt az idióta demagóg szöveget, hogy a nép, az istenadta nép, meg az egész Magyarország, meg összefogás ! Meg határon innen és határon túl ! A 8 millió magyar választóból csak 2,7 millió szavazott a Fideszre !!! 5,3 millió ( majdnem 2/3 ) vagy nem szavazott rá vagy ellene szavazott. Az, hogy ez a parlamentben 2/3 -os mandátum többséget jelent az a magyar választási törvény sajátosságából fakad ! HOL VAN ITT AZ EGÉSZ NÉP AKARATA ??? Majd amikior a nép számonkéri a lebegtetett igéreteket. Amikor látja a Fidesz csontbrigágját, hogy az éj leple alatt elrejtik a csontvázakat, hogy legyen mire fogni a kudarcot. Meddig ?
16/30 anonim válasza:
Te pedig 08.37! Ha agymosásról van szó,az veled történt.Nem tudsz kilépni az árnyékodból.Igenis ki kell már szabadítani az országot a komcsik karmaiból.Elég volt.Végre levegőhez kell jutni mindenkinek.CSAO MSZP.Akármit huhogtok itt,ez az igazság a Fidesz győzött,nem akárhogyan.És nektek bele kell törődni.Nem vagyok talpnyaló,de inkább 100x a Viktor,aki a hazájáért él,cselekszik,mint egyszer az idióta idegbeteg Gyurcsány.Hogy hány % szavazott rájuk,az is mindegy,győztek és kész.Egész Európa csodálattal vette tudomásul.Csak ti komcsik kételkedtek.Menjetek el "ebből a ..... országból".Tessék el lehet menni...(ismerős?)
17/30 anonim válasza:
Hol van az kőbe vésve,hogy Magyarországot,csak Kun Béla utódok vezethetik?Végre demokrácia van.És a nép dönt.Most pedig így döntött.Ámen.
18/30 anonim válasza:
" a hazájáért él" Te jó ég, te látod amit írsz?
19/30 anonim válasza:
A sértegetést érted.Az is rátok vall.Virtigli komcsi vér folyik az ereidben.Méghogy ideológia.Milyen?Hogy lopnak,csalnak,hazudnak?Gyurcsány maga bevallotta,ez most már nem kérdés.Megbuktak és kész.Törődj bele.Itt a Fidesz és a haza fényre derül.Ha mégse?Akkor ilyen lököttek miatt nem tud,mint te,aki minden idegszáladdal ellenállsz a jónak is.Különben légyszi dugulj már el,és ne válaszolgass nekem.
20/30 A kérdező kommentje:
Jaja, pontosan erről beszéltem :) még el sem kezdődött, a fidesz kormányzása, de az újjal-mutogatás már igen. Látod, a te ereidben pedig fidesz vér folyik, hiszen véredben van az, hogy mindenért csak valaki más lehet a hibás, minden esetben bűnbakot kerestek. Pontosan erről beszéltem, a lényeg megkeperintani a királyi trónt, ha pedig valami nem sikerül, majd a komcsikra fogjuk. Hiszen ők is itt vannak az országban, persze nem komcsik, hanem mszp-sek, de nektek töjk mindegy, úgysem tudjátok megkülönböztetni a két dolgot, mert elhomályosítja elméteket orbán viktor dicsfénye :)
2010. máj. 1. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!